Sarıcaoğlu'ndan Tam Destek

Kavak Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen kurslara Kavak Belediyesi tam destek sözü verdi

Sarıcaoğlu'ndan Tam Destek
20 Ocak 2015 - 12:32
Kavak Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen kurslara Kavak Belediyesi tam destek sözü verdi.

Kavak Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen ücretsiz mesleki ve sosyal kurslara Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu tam destek sözü verdi. Halk Eğitimi Müdürü Yusuf Tanrıöven’in Başkan Sarıcaoğlu’nu ziyaretinde bahsettiği ücretsiz mesleki ve sosyal kurslar Başkan Sarıcaoğlu’ndan tam not aldı.

“KALİFİYE ELEMAN İHTİYACIMIZ VAR”

Sarıcaoğlu, “Kavak’ta kalifiye eleman ihtiyacımız var. Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen mesleki ve sosyal kurslar Kavak’ta kalifiye eleman sorununa büyük manada çözüm olacaktır. Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz ile yaptığımız görüşme de kursların talep olması halinde hemen açılacağının müjdesini de aldık. Belediyemizden anons ettirip kurs almak isteyen herkesi Halk Eğitim Merkezine yönlendireceğiz. Bu sayede ne iş olursa yaparımdan ziyade şu mesleğim var buna göre iş arıyorum diyen kalifiyeli kişiler olacak” dedi.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tanrıöven, “Kurslarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Kavak Belediye Başkanımız ile yaptığımız görüşme güzel geçti. Kendisi destek sözü verdi. Açılacak olan kursların bazıları şunlar; Arıcılık, mantar yetiştiriciliği, su tesisatçılığı, gitar, bağlama, keman, photoshop, bilgisayar, F klavye, kuaförlük ve cilt bakımı, aşçılık, hızlı okuma, hafıza teknikleri, satranç, folklor, yöresel el sanatları, İngilizce, kpss, lgs, lys, kuran, Osmanlıca, avcılık, kalorifer ateşçiliği, 3-6 yaş, okul öncesi kursları, ev tekstili, kaynakçılık. Eğer yeterli kişi sayısı olursa her türlü kursu açabiliriz. Yeter ki bizlere talep olsun tüm imkânlarımızı kullanmaya hazırız” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum