Sarıcaoğlu'ndan "Ramazan Bayramı" Mesajı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Kavak halkının bayramını kutlayarak resmi bayramlaşma töreninin 17 Temmuz cuma günü Atatürk Parkı'nda saat 10

Sarıcaoğlu'ndan "Ramazan Bayramı" Mesajı
16 Temmuz 2015 - 18:59
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Kavak halkının bayramını kutlayarak resmi bayramlaşma töreninin 17 Temmuz cuma günü Atatürk Parkı'nda saat 10:00'da gerçekleştireceğini bildirdi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ramazan’ın son günündeyiz. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak ettik. Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu manevi zaman diliminin tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Özellikle İslam Coğrafyasında büyük acıların yaşandığını görmekteyiz. Küskünlerin barıştığı, birlik ve beraberliğin güçlendiği bu mübarek Ramazan Bayramı’nın İslam Âlemi için sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor Kavak halkının Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarıcaoğlu, toplu bayramlaşma töreninin bayramın birinci günü, saat 10.00’da Atatürk Parkı'nda gerçekleştirileceğini söyleyerek, tüm Kavak halkını bayramlaşma programına davet etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum