Sarıcaoğlu Teşekkür Etti

BAŞKAN SARICAOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 1 Kasım 2015 genel seçimlerde Kavak'ta çıkan seçim sonuçlarının ardından Ak Parti Kavak Seçim Merkezinde vata

Sarıcaoğlu Teşekkür Etti
02 Kasım 2015 - 12:24
BAŞKAN SARICAOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 1 Kasım 2015 genel seçimlerde Kavak'ta çıkan seçim sonuçlarının ardından Ak Parti Kavak Seçim Merkezinde vatandaşlarına teşekkür konuşması yaptı. Başkan Sarıcaoğlu ,”En çok oy artıran birinci ilçe yapması beni çok mutlu etti”dedi.
1 Kasım 2015 genel seçimlerinin açıklanmasının ardından Ak Parti Kavak Seçim Merkezinde ve ardından Samsun Cumhuriyet Meydanında seçim sonucunun coşkusunu yaşadığını dile getiren Başkan Sarıcaoğlu, " Allah birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Ak Parti'nin tek başına iktidara gelmesinde kazanan ülkemiz oldu.Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara milletimiz güzel bir cevap verdi. Seçim sonuçlarından mutluyuz, gururluyuz ve umutluyuz" dedi.
EN ÇOK OY ARTIRAN İLÇE OLDUK
7 Haziran seçimlerine nazaran Samsun ilçelerinde en çok oyunu artıran birinci ilçe olduğunu vurgulayan Sarıcaoğlu," İlçemize yapılan yatırımların vatandaşlarımız tarafından fark edilmesi ve buna cevap olarak ilçemizi en çok oy artıran birinci ilçe yapması beni çok mutlu etti. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. İlçemize yapmış olduğu yatırımlarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür ediyorum. Beni mahcup etmeyip sandıkta gerekli cevabı veren vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra üzerimize düşen görev Kavak için daha fazla çalışmak, Kavak için elimizden gelen her şeyi eksiksiz yerine getirmek" diye konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum