SAMULAŞ'TAN 2015 YILI PERFORMANS TOPLANTISI

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A

SAMULAŞ'TAN 2015 YILI PERFORMANS TOPLANTISI
28 Şubat 2016 - 14:04
Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. çalışmakta olan personelleriyle 2015 yılı performans değerlendirmesi toplantılarını yaptı.
3 Ayrı günde altı oturumda yapılan performans değerlendirme toplantılarına Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. çalışmakta olan Operasyon, Bakım-Onarım, Destek Hizmetleri ve Mali İşler Müdürlüğü’ ne ait toplam 250 personel katıldı.
Beşincisi düzenlen performans düzenleme toplantılarında sürdürülmekte olan çalışmalar, hedefler ve gelişmeler ekiple birlikte değerlendirilerek koordinasyonun artırılmasına çalışılıyor.
Toplantılarla ilgili basına bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir GÜRKAN “ Samulaş A.Ş.’ nin geride bıraktığımız 2015 yılı içerisinde hafif raylı sistem araçlarıyla 17 milyon 578 bin yolcu, Ekspres ve Ring Otobüsleriyle 5 milyon 800 bin yolcuya kent içi toplu taşım hizmetleri verdiklerini, Teleferik Tesislerinde 381 bin yolcuya ve Tekel Otoparkında 378 bin araca hizmet verdiklerini” açıklayarak “ 2015 Yılında Hafif Raylı Sistem Hattında meydana gelen yaya temasının bir önceki yıla göre yüzde 33 oranında azalarak 4’ e, araç temasının ise yüzde 40 azalarak 12’ ye düştüğünü” açıkladı.
2016 yılı hedeflerinin kent içi toplu taşımda güvenli ve konforlu hizmeti artırarak devam ettirmek ve verimliliği artırmak olduğunu ifade eden GÜRKAN “Günde 70 ila 75 bin vatandaşımıza hizmet veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş.’ nin 2016 yılı çalışma programında ilave hattın tamamlanmasıyla birlikte hizmet verdiği alanın ve yolcu sayısının artacak olmasından dolayı senkronizasyon ve koordinasyonun önemli bir yer tuttuğunu” söyledi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum