SAMSUN'UN YENİ BAKANI

Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşme sonrası, Bakanlar Kurulu'nda yapılan değişiklikleri açıkladı

SAMSUN'UN YENİ BAKANI
19 Temmuz 2017 - 16:04
Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşme sonrası, Bakanlar Kurulu'nda yapılan değişiklikleri açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Başbakan Binali Yıldırım Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sürpriz bir görüşme yaptı. Perşembe günleri yapılan olağan görüşme ani bir kararla çarşambaya çekildi, bu toplantı sonunda Bakanlar Kurulu'nda değişiklik yapıldı.
DEMİRCAN SAĞLIK BAKANI
Açıklanan yeni kabinede Sağlık Bakanlığına Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan getirildi.
Samsun, Gençlik ve Spor bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın kabine dışı kalmasından dolayı bakansız kalmadı.
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan: 3 Temmuz 1954'te Samsun'da doğdu. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Aynı fakültede genel cerrahi ihtisası yaptı. Demircan, Samsun 1 No'lu Sağlık Ocağı doktoru, Muş Devlet Hastanesi ve Bafra Devlet Hastanesi genel cerrahi uzmanı görevlerinde bulundu.
20 ve 21. Dönem'de Samsun Milletvekili seçildi. 54. Hükümet'te Devlet Bakanlığı görevinde bulundu. Daha önce Refah-Yol Hükümeti döneminde de Bakanlık yapan Demircan İngilizce ve Arapça bilen AK Parti Samsun Milletvekili Demircan, evli ve 6 çocuk babası.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum