SAMSUN'UN ŞAMPİYONUYUZ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Ladik Belediyespor ‘da Teknik Sorumlu Eyüp Narşap, ”Lider Fatsa Belediyespor’a mağlup olmamıza rağmen Bölgesel Amatör Lığ statüsüne göre Sam

SAMSUN'UN ŞAMPİYONUYUZ
04 Nisan 2018 - 10:26
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Ladik Belediyespor ‘da Teknik Sorumlu Eyüp Narşap, ”Lider Fatsa Belediyespor’a mağlup olmamıza rağmen Bölgesel Amatör Lığ statüsüne göre Samsun’un şampiyonuyuz” dedi.
İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLADIK
Lığ ikinci yarısında güzel bir ivme yakaladıklarını belirten Ladik Belediyespor ‘un  Teknik Sorumlu Eyüp Narşap, ”Rakiplerimizin karşısında dokuz galibiyet iki beraberlik ve bir mağlubiyet aldığımız bu Lig’de bana göre iyi bir sonuç. Bizimle birlikte mücadele diğer takımlarımızı durumuna baktığımız zaman statüsüne göre dördüncü grup ’tan her ilin bir takımı direk düşüyor ve diğer ikici takılar ise süper amatör lığını ikinci bitiren takımıyla karşılaşacak olan takımlarımıza başarılar diliyorum. Ben bu arada Ladik Belediyespor’u Samsun’un şampiyonu olarak görüyorum” diye konuştu.
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Güzel bir sezon geçirdiklerini hatırlatan Turuncu- Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Narşap, ”Ladik Belediye Başkanımıza kulüp yönetimime bütün kulüp çalışanlarımıza bizlere gösterdikleri büyük destekten dolayı minnettarım devre arası göreve geldiğimiz takımımızı aldığımız kötü konumdan bu konuma gelmesinde onların desteği büyüktür aynı oranda sporcu kardeşlerimin özverili fedakarca çabaları bizleri huzurlu olduğumuz bu günlere getirmiştir. Bu takım artık 3 lige oynayan hatta bu lige çıkabilme başarısını gösteren bir kulüp olmalıdır” dedi.
Köksal Öner
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum