SAMSUN'UN ŞAMPİYONU YEMEKTE BULUŞTU

Samsun’da 2017-2018 Futbol Sezonunda U-19 Elit Ligi Play-Off Final müsabakasını kazanarak Türkiye Şampiyonasında İlimizi Temsil etme hakkını kazanan Yolspor takımının oyuncuları Karayolları sosyal tes

SAMSUN'UN ŞAMPİYONU YEMEKTE BULUŞTU
18 Nisan 2018 - 09:26
Samsun’da 2017-2018 Futbol Sezonunda U-19 Elit Ligi Play-Off Final müsabakasını kazanarak Türkiye Şampiyonasında İlimizi Temsil etme hakkını kazanan Yolspor takımının oyuncuları Karayolları sosyal tesislerinde düzenlene yemekte bir araya geldi.
Düzenlenen yemeğe Karayolları 7'inci Bölge Müdür Yardımcısı ve ayrıca Yolspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Urçar‘in yanı sıra Yönetim Kurulu  üyeleri Teknik heyet futbolcular ile Yol-İş 1 nolu Şube Başkanı Şaban Çılgın katıldı.
HER İKİ TAKİMDA CENTİLMENCE MÜCADELE ETTİ
Teknik heyeti  ile  tüm sporcularının sezon boyunca ve Final müsabakalarında da göstermiş oldukları mücadele dolayı tebrik eden Başkan Urçar, ”Türkiye Şampiyonasında yapacak oldukları müsabakalarda başarılar dileriz. Final mücadelesinde karşılaşan Şehrimizin iki güzide kulübü sporcuları kendilerine yakışır, bir oyun sergilediler. Bu arada tüm takımlara örnek olacak bir şekilde mücadele ettiler. Müsabaka sonunda centilmenliği ve Fair-Play ruhunu sahaya tribünlerden müsabakayı seyreden sporseverlere yansıtmışlardır. Kadıköyspor Yönetimini, Teknik heyetini ve tüm sporcularını bu davranışlarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz” dedi.
Köksal Öner
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum