Samsun'un Altın Kızları Müdür Kasapoğlu'nu Ziyaret Etti

Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun 2019 faaliyet takviminde yer alan,  AC Kadınlar Cimnastlig 1'inci Lig 2'inci hafta yarışmasında takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Samsun Gençlik ve Spor Kulübü spo

Samsun'un Altın Kızları Müdür Kasapoğlu'nu Ziyaret Etti
26 Ekim 2019 - 11:56 - Güncelleme: 06 Kasım 2019 - 12:03
Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun 2019 faaliyet takviminde yer alan,  AC Kadınlar Cimnastlig 1'inci Lig 2'inci hafta yarışmasında takım halinde Türkiye Şampiyonu olan Samsun Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımız ve Antrenörü Bünyamin Arı, nu makamında ziyaret etti.
ÇEŞİTLİ HEDİYELER İLE ÖDÜLLENDİRDİ
İstanbul'da 18-20 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenen AC Kadınlar Cimnastlig 1’inci Lig 2’inci hafta yarışmasın bireysel kategoride; Ecrin Mevlüdiye Aydın Türkiye ikincisi, Nurşah Odabaş Türkiye üçüncüsü ve Türkiye sekizincisi olan İpek Elif Sarı Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu' ile makamında sohbet etti. Yarışmada elde ettikleri başarıyı ve heyecanı il Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile paylaşan minik sporcular, daha çok çalışarak altın madalya kazanacaklarının sözünü verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren il Müdürü Kasapoğlu sporcuları tebrik ederek çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi. Ziyaret sonunda minik sporcular il Müdürü İsmail Kasapoğlu ile birlikte Suriye sınırında Barış Pınarı Harekâtında görev alan Mehmetçiğimize Asker selamı yolladılar.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum