SAMSUNSPOR'UN SAĞLIĞI MEDİCALPARK'A EMANET

Samsunspor Kulübü ile Medicalpark Hastanesi arasında sağlık sponsorluğu anlaşması imzalandı

SAMSUNSPOR'UN SAĞLIĞI MEDİCALPARK'A EMANET
17 Ağustos 2015 - 19:08
Samsunspor Kulübü ile Medicalpark Hastanesi arasında sağlık sponsorluğu anlaşması imzalandı.

PTT 1. Lig’in 2015-2016 sezonunda Samsunspor’un  sağlık sponsorluğunu Medicalpark hastanesi üstlendi.
Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu ile Medical Park Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Hikmet Çavuş ve Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Hakan Özcan katıldı.
İmza töreninden önce konuşan Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, “Şehirden gelen her türlü desteğe, her türlü yardıma bu kulübün ihtiyacı var. 2010-2011 sezonunda bize sağlık sponsorluğunun yanında geçen sezonda çok ciddi katkılar sağlayan Medical Park grubuna teşekkür ediyorum. Bu senede kulübün içindeki sıkıntıları bildikleri için sağlık sponsorluğu konusunda kulübümüze destek verdiler. Medical Park grubu sadece sağlık sponsorluğu değil, ihtiyacımız olduğu günlerde maddi anlamda kulübümüzün yanında oldu. İnşallah bu tür destekler Milletvekilimiz Fuat Köktaş’ın başlattığı Medical Park Hastanesi’nin devam ettirdiği bu tür destekler devam edecek. Bu birlik ve beraberliği sağlarsak bu takımında başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Samsunspor Kulübü ile Medicalpark Hastanesi arasında imzalanan sağlık sponsorluğu anlaşması töreninde renkli anlar yaşandı.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum