Samsunspor'un lige hazır olmadığını gördük.

Samsunspor’un lige hazır olmadığını gördük

16 Eylül 2014 - 00:58
Samsunspor’un lige hazır olmadığını gördük.

PTT 1. Ligin ikinci haftası biterken Samsunspor hanesine bir puan yazdırabildi.

Samsunspor hem Giresun maçında hem de Alanyaspor karşısında iyi oynayamadı. Seyrettiğim bu iki müsabakada Samsunspor ilerisi için bana umut vermedi.

Samsunspor’un özellikle pas yapma noktasında sıkıntısı var. Ne zaman nerede pas yapacağını beceremiyor. Bazı oyuncuların gereksiz topla oynamaları Samsunspor’un hücum gücünü etkiliyor. Zamanında ve çabuk paslarla rakip sahaya gitmede zorlanan bir Samsunspor. Samsunspor rakip kaleye şut çekmede zorlanıyor. Kademeler arasında kopukluklar var.

Tüm bunları alt alta koyduğumuzda Samsunspor’un sahada etkili olması biraz hayal gibi. Şimdilik daha ilk haftalar diyebiliriz. Ama takımın lige hazır olmadığını söylemek durumundayız.  Son dakika transferlerinin hazır olmadıkları, takıma uyum noktasında zaman alacağı bu da Samsunspor’un ligde alacağı sonuçlara etki yapması ilerisi için iyi umut vermeyeceği anlamına gelmekte.

Samsunspor zaman içerisinde toparlanabilir. Samsunspor bu zamanı nasıl tölere edecek. Bu sure Samsunspor’un lehine de aleyhine de olabilir. Geçiş süreci çok önemli ve sancılı olabilir.

Diğer takımların lige hazır olduklarını gözlemledik. Samsunspor’un rakipleri sahada futbol adına bir şeyler yapmaya çalışırken Samsunspor’da bunu göremedik. Samsunspor hazırlık dönemini iyi geçirmediği ve bunun sıkıntısını sahada yaşamakta.

Teknik ekip bu konuda ne gibi önlem alır onu bilemem. Bizim bildiğimiz tek şey var. O da Samsunspor ilerisi için iyi sinyaller vermiyor. Biz ligin başında uyarımızı yapalım. Eksikleri giderme ve uyarıları ikazları değerlendirme yönetim ve teknik ekibin işi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum