Samsunspor'un Erzurum'da sezon öncesi hazırlık kampı tüm hızıyla sürüyor.

 İLK HAZIRLIK MAÇINA ÇIKACAK Samsunspor'un Erzurum'da sezon öncesi hazırlık kampı tüm hızıyla sürüyor

Samsunspor'un Erzurum'da sezon öncesi hazırlık kampı tüm hızıyla sürüyor.
23 Temmuz 2014 - 12:15
 İLK HAZIRLIK MAÇINA ÇIKACAK

Samsunspor'un Erzurum'da sezon öncesi hazırlık kampı tüm hızıyla sürüyor.

Erzurum'da önceki gün aniden başlayan yağış ve soğuk hava yerini yeniden güneşli bir havaya bıraktı. Teknik heyeti ani hava değişikliğinden Futbolcuların etkilenmemesi için gerekli önlemleri aldı. Takım dünü tek idmanla geçirdi. Öğle saatlerinde yapılan idmanda önce güce dayalı çalışma, ardından yarım sahada çift kale maç yaptı ve daha sonra dinlenmeye çekildi.

Teknik Direktör Erhan Altın, kampın istenilen düzeyde gittiğini belirterek, "Çok iyi bir ortamda kamp yapıyoruz. Çocuklarımın hepsi sadece idmanını düşünüyor. Tabi ki eksiklerimiz var, onlarında giderilmesiyle her şey daha güzel olacak" diye konuştu.

Samsunspor Cuma günü Palandöken'de kamp yapan Azeri takımıyla hazırlık maçı oynayacak. Cumartesi günü ise sabah idmanının ardından ilk etap kamp çalışması sona erecek.

Futbolcular Bayramın 2. günü tekrar Erzurum Palandöken'de toplanacak ve ikinci etap çalışmalarına devam edecek. Samsunspor ikinci etapta Erzurum'da düzenlenen bir turnuvaya katılacak.

SONER BOMBA GİBİ[gallery ids="10513"]


Öte yandan, kasığındaki sakatlık nedeniyle takımdan ayrı salonda çalışan kaleci Soner  ise tamamen iyileşti. Soner iki gündür takımla birlikte çalışmalara başladı. Soner'in neşeli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Soner ile Canberk'in güreşi ise ilgi çekti.

UMAR'DAN SEVİNDİRİCİ HABER
Önceki gün arka adalesinde çekme bulunan ve idmanı yarıda bırakan Umar'ın bugün MR'ı çekildi. Umar'ın korkulacak bir durumunun olmadığı belirlendi. Umar, kısa süreli dinlenmenin ardından takımla birlikte idmanlara başlayacağı bildirildi. Teknik Direktör Erhan Altın, futbolcuların rahat bir ortanda idman yapması için her şeyini ortaya koyan  personele ise teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum