Samsunspor'un Erzurum Palandöken'deki sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Kampın 5. gününde takımımız günü yine çift idmanla geçirdi.

PESTİLLERİ ÇIKIYOR, AMA SORUN YOK

Samsunspor'un Erzurum Palandöken'deki sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Kampın 5. gününde takımımız günü yine çift idmanla geçirdi.
19 Temmuz 2014 - 01:18
PESTİLLERİ ÇIKIYOR, AMA SORUN YOK...

Samsunspor'un Erzurum Palandöken'deki sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Kampın 5. gününde takımımız günü yine çift idmanla geçirdi.

Sabah yapılan idmanda Teknik Direktör Erhan Altın kondisyon ağırlıklı çalışma yaptırdı. Akşam ise tam sahada çift kale maç oynattı. Maç öncesi oyuncuları hata yapmamaları konusunda uyaran Teknik direktör Erhan Altın, bazı pozisyonları da kendisi uygulayarak gösterdi. Çift kale maçta oyuncuların hırsı ve çalışkanlığı teknik ekibi mutlu etti.

HERŞEY MÜKEMMEL...

İyi bir hazırlık kampı geçirdiklerini belirten Teknik Direktör Erhan Altın, "Erzurum çalışma anlamında mükemmel bir yer. Otelimiz ve çalışma sahalarımız kusursuz. İyi de çalışıyoruz. İdmanlarımızın dozajı her geçen gün artıyor. Artık topla çalışmalara da başladık. Sıkıntımız yok. Her geçen gün daha iyiye gideceğiz. Oyuncularıma gösterdikleri gayret ve iş ahlakı nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu çalışmanın meyvelerini ligde alacağız" diye konuştu.

KALECİLERE DURMAK YOK[gallery ids="10375"]



Samsunspor'un kalesini koruyacak olan Soner, Furkan, Hasan Hüseyin ve Erkut, antrenör Şenol Odabaş nezaretinde hiç durmadan çalışıyor. Baldırında zorlama tespit edilen kaleci Soner takımdan ayrı salonda çalışmalarını sürdürürken, diğer kaleciler Furkan, Hasan Hüseyin ve Erkut'un antrenmanlardaki performansları dikkatlerden kaçmıyor.

SERDAR ÇABUK ALIŞTI

Yeni transfer Serdar Eylik'in takıma erken uyun sağlaması teknik heyeti sevindirdi. Bu sezon hedefe ulaşacaklarını söyleyen Serdar Eylik, "Burada ortam çok güzel. Samsunspor'un büyük camia olduğunu herkes biliyor. Birlik ve beraberlik içinde Samsunspor'u hedefe taşıyacağız" dedi.

UMAR'IN NEŞESİ YERİNDE...[gallery ids="10378"]



Her ne kadar kampta idmanların dozajı artsa da futbolcular bundan etkilenmiyor ve neşesini kaybetmiyor. Neşesini kaybetmeyenlerden birisi de Aminu Umar. Umar idman bitiminde Teknik Direktör Erhan Altın'a sarılarak, mutlu olduğunu söyledi.

CANBERK AÇIK KAPATIYOR...[gallery ids="10376"]



Kasığındaki ağrı nedeniyle tedavi olup, takımdan ayrı düz koşu yapan Canberk Aydın, Pazartesi günü takımla birlikte çalışmalarına devam edecek. Fizyoterapist eşliğinde çalışan Canberk Aydın, "İyi bir tedavi programıyla tamamen iyileştim. Pazartesi günü takımla çalışmalara başlayacağım. Bir sorun yok. Kendimi bomba gibi hissediyorum" diye konuştu.

ALİ ZORLU İDMANDA...[gallery ids="10374"]



Samsunspor'un yeni transferi Ali Zorlu Erzurum kampına katıldı. Öğle saatlerinde takımın konakladığı otele gelen Ali Zorlu, kısa bir dinlenmenin ardından akşam idmanına takımla birlikte çıktı. Ali Zorlu takıma kısa sürede alıştı. Büyük bir takıma geldiğini belirten Ali Zorlu, "Samsunspor'da oynamak hayallerimden birisiydi. Taraftarını çok iyi biliyorum. O muhteşem taraftarın önünde oynamak bir ayrıcalık" diye konuştu.

GÜLTEKİN MÜDÜR HASRET GİDERDİ[gallery ids="10377"]
Bir dönem Samsun Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde amir ve müdür yardımcısı olarak başarıyla görev yapıp, Erzurum Palandöken ilçesine Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanan Gültekin Temel, takımımızı bir an olsun yalnız bırakmıyor. İlçe sınırları içinde bulunan Polat Renaissance Oteli sık sık ziyaret eden İlçe Emniyet müdürü Gültekin Temel, zaman buldukça idmanları da kaçırmıyor. Önceki gün çocuklarıyla birlikte idmanı izleyen Tekin, Teknik Direktör Erhan Altın'dan da takım hakkında bilgiler aldı. Samsun'dan çok güzel anılarla ayrıldığını belirten İlçe Emniyet Müdürü Gültekin Temel, "Samsun benim memleketim. Görev yaptığı süre içerisinde çok güzel anılarım oldu. İyi arkadaşlıklar, dostluklar edindim. Tabi ki Samsunspor'u da unutmuyoruz. Uzaklarda da olsak takip ediyoruz. Burada kamp yapmaları ise bizleri ayrıca mutlu etti. İnşallah geçen sezon kaçırdığı Süper Ligi bu sezon elde eder. Bunu başaracağına inanıyoruz" diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum