SAMSUNSPOR'DAN TEŞEKKÜR…

3 Nisan Çarşamba günü oynanan Keçiörengücü - Yılport Samsunspor maçında bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP Samsun Milletvekili Nesl

SAMSUNSPOR'DAN TEŞEKKÜR…
05 Nisan 2019 - 19:15
3 Nisan Çarşamba günü oynanan Keçiörengücü - Yılport Samsunspor maçında bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, Samsun Eski Milletvekili Musa Uzunkaya, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Zihni Şahin, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver. Cumhurbaşkanlığı Mevzuat Daire Başkanı Bekir Keleş ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Ediz’e manevi desteklerinden dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.
Ayrıca; Keçiörengücü - Yılport Samsunspor karşılaşmasında kafilemize yakın ilgi gösteren, taraftarlarımızla empati kurarak sorunlarının çözümü için gerekli hassasiyeti gösteren, güvenli bir şekilde stadyuma giriş ve çıkışlarını sağlayan Müsabaka Güvenlik Amiri Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sn. Bülent Gürcan’a ve Ankara Emniyet Müdürlüğü’nü personeline teşekkür eder, desteğini bizlerden esirgemeyen Emniyet Genel Müdürü Sn. Celal Uzunkaya’ya da şükranlarımızı sunarız.
Yılport Samsunspor Kulübü

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum