Samsunspor'a Ceza Üstüne Ceza…

Türkiye Futbol federasyonu Samsunspor’un hem üç puanını sildi hem de teknik Direktör Özat için 7

Samsunspor'a Ceza Üstüne Ceza…
21 Ocak 2016 - 19:48
Türkiye Futbol federasyonu Samsunspor’un hem üç puanını sildi hem de teknik Direktör Özat için 7.500 TL. Para cezası YEDİ. Samsunspor’un puanı 22’ye düşürülerek fikstürdeki yeri de 12. Sıraya düştü.
TFF, Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucu eksikliklerini tamamlamaları için ek süreler verilen Samsunspor, Denizlispor, Bucaspor, Kahramanmaraşspor, MKE Ankaragücü, Orduspor ve Tarsus İdmanyurdu'nun ulusal lisans taleplerini reddederek, puan silme cezası verdi. Kulüplerin, Tahkim Kurulu'na itiraz hakları bulunurken, talimatlar gereği 7 kulübün 3 puanı silinecek.
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 21.01.2016 tarih ve 50 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
SAMSUNSPOR Kulübünün, 16.01.2016 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - ALTINORDU A.Ş. PTT 1. Lig müsabakasında, teknik sorumlusunun basın toplantısına katılımının sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verdi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum