Reklam
Reklam
Reklam

Samsunspor'un ilk yarı karnesi!...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1’inci Lig’de mücadele eden Yılport Samsunspor, ilk yarıyı 33 puanla tamamladı.

Reklam
Samsunspor'un ilk yarı karnesi!...
05 Ocak 2021 - 16:38
Reklam
Yılport Samsunspor’da Nurullah Aslan en çok forma giyen oyuncu olurken, Nadir Çiftçi de 4 golle ilk yarıyı tamamladı.
TFF 1’inci Lig’de 2020 – 2021 sezonunu geçiren Yılport Samsunspor’da Nurullah Aslan bu sezon ilk yarısında en fazla sahada kalan isim olarak öne çıktı. Ligde toplam 25 futbolcunun görev aldığı Samsunspor’da Nurullah Aslan geride kalan 17 maçın tamamında forma giyerek bin 530 dakika sahada bulundu. Nurullah Aslan’ı, 15 maçta bin 350 dakika oynayan Kerem Can Akyüz ve 15 karşılaşmada bin 154 dakika sahada kalan Burak Çalık takip etti.
Samsunspor’un en skorer ismi Nadir Çiftçi oldu. Samsunspor’un sezon başında renklerine dâhil ettiği Nadir Çiftçi forma giydiği 14 maçta 4 kez ağları havalandırdı. Nadir Çiftçi’yi, 3’er golle İlyas Kubilay Yavuz, Gökhan Alsan, Burak Çalık ve Guido Koçer takip etti. Samsunspor takımında ayrıca 2 golle Oğuz Gürbulak, birer golle de Yalçın Kılınç, Vukan Savicevic, Edwin Gyasi, Enes İslam İlkin, Ahmethan Köse ve Tomane katkı sağladı.
Samsunspor’da sezonun ilk yarısında Erhan Kartal 5 sarı kart görürken, Kerem Can Akyüz, Vukan Savicevic ve Ferhat Çulcuoğlu ise 4’er sarı kart gördü. Ayrıca Erkam Reşmen ve Nadir Çiftçi 3, Caner Arıcı, Yalçın Kılınç, İlyas Kubilay Yavuz, Burak Çalık ve Edwin Gyasi 2’şer ve Nurullah Aslan, Kevin Boli, Gökhan Alsan, Muhsin Yıldırım, Oğuz Gürbulak, Guido Koçer ve Ahmethan Köse’de birer sarı kart gördü.
Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 adlı salgının ülkemizde de tespit edilmesinin ardından Samsunspor’da sezon başı hazırlık kampı ve temaslılarla birlikte toplamda 17 oyuncunun bu salgına yakalanmış ve ilk yarıda toplam 25 maçta görev alamamışlardır.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum