Samsunspor Sezon Öncesi Basınla Buluştu!..

Spor-Trendyol Süper Lig’in başlamasına birkaç gün kala Samsunspor basın mensupları ile bir araya geldi.

Samsunspor Sezon Öncesi Basınla Buluştu!..
10 Ağustos 2023 - 16:21
Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynanacak olan EMS Yapı Sivasspor maçı öncesi Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır ve Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Nuri Asan Tesislerimizde Basın mensupları ile bir araya geldi.
Kahvaltıda ilk olarak konuşan Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen Samsunspor tarihinde ilk defa tüm locaların satıldığını ve 7 bin kombine bilet satışına ulaştıklarını belirterek, "Hedefimiz 10 bin kombine bilet satışı yapmaktı. Fenerbahçe maçına kadar bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum. Kombine satışları biraz da takımın başarısı ile ilişkilidir.
Bu sezon geri döndüğümüz Süper Lig'de başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Ama bilinmelidir ki bu sadece futbol takımımızın başarısı değil aynı zamanda şehrimizin de bir başarısı olacaktır" diye konuştu.
Yıllardır Süper Lig’de çalışmak için hayal kurduğunu ifade eden Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Yıllardan beri Süper Lig’de çalışma hayalim vardı. Bunun doğru zamanda gerçekleşmesini bekledim.
Hem bana uygun hem de futbol anlamında gelişecek Samsunspor Kulübü’nde bunu yakaladım. Süper Lig’de görev alacağım için çok mutluyum. En büyük hedefimiz ilk sene özellikle başarı için büyük destekle maçları oynamak. Bizim için kolay geçmeyecek. Zorlu rakipler olacak. Belki mağlubiyetler ve galibiyetler olacaktır” dedi.
Eroğlu ayrıca, “Sivasspor son 4 yılın 3'ünde Avrupa’da mücadele etti. Yeni bir hocaları var ama yıllardır bu ligde oynuyorlar. Giden ve gelen oyuncuları var. Her maç gibi Sivasspor maçı da zor olacak. Herkes Fenerbahçe maçına konsantre oluyor ama bizim için önce Sivasspor maçı çok daha önemli. Başlangıçlar kolay değildir. Oyun anlamında her şey ilk başlarda gerçekleşmiyor. Şu anki çalışmalar ile içerideki ve dışarıdaki her maça kazanmak için çıkıyoruz. Rakibin gücünü biliyoruz. Oyunsal anlamda belli stratejilerle, taktiksel değişkenliklerimiz ile en iyi şekilde hazırlanıp kazanarak dönmek istiyoruz” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum