Samsunspor Kulübü'nden Başarılı Boksörlere "Altın"

Samsunspor Kulübü adına 10 Eylül 2023 tarihleri arasında Kocaeli'de yapılan Türkiye Erkekler ve Kadınlar Boks Şampiyonası’na iki sporcu katıldı.

Samsunspor Kulübü'nden Başarılı Boksörlere "Altın"
22 Eylül 2023 - 15:19
Şampiyonada 57 kiloda Yunus Emre Yurtsever, 80 kiloda Hasan Osmanlı ve 57 kiloda Yunus Emre Yurtsever yarı finalde Bursalı rakibini 3-2  yenerek Türkiye üçüncüsü olup bronz madalya kazandı.
80 kiloda Hasan Osmanlı Samsunspor Kulübü forması ile çıktığı müsabakaları kazanarak Türkiye ikincisi olup gümüş madalya kazandı. Samsunspor Yönetim Kurulu bu iki sporcuyu yarım ve çeyrek altın ile ödüllendirdi.
Boksörlerimize altınları Samsunspor Kulübü Boks Genel Koordinatörü Mustafa Bilir ve Yönetim Kurulu Adına Samsunspor Kulübü Müdürü Metin Koçer tarafından tebrik edilerek takılmıştır.
Törende Samsunspor Kulübü  Yönetim Kurulu Üyesi Spor Aktiviteleri Sorumlusu Murat Alanyurt;  ''Sporcularımızı candan tebrik ediyoruz. Teşvik edilmeleri ve başarıları takdir edildikçe daha çok başarılar elde edeceklerine yürekten inanıyoruz. Tekrar başarılarından dolayı kutluyoruz Sporcularımızın he zaman yanında ve destekçisiyiz diyerek moral ve motivasyon vermiştir.

 

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum