Samsunspor ile Samsun Barosu Protokol İmzaladı

Samsunspor Kulübü, Samsun Barosu ile 2022 – 2023 sezonunda geçerli olmak üzere oda üyelerine kombine ve loca satışlarında yüzde 10 indirim protokolü imzaladı.

Samsunspor ile Samsun Barosu Protokol İmzaladı
31 Ağustos 2022 - 23:36
Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen protokol imza törenine, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ile Satış ve Pazarlama Müdürü Tuğba Kocaeli, Samsunspor Kulübü Derneği Eğitim ve Sosyal Projeler Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şubesi Başkan Yardımcısı Arzu Uslu, Samsunspor Kulübü Derneği Hukuk İşleri Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Erdoğan’ın yanı sıra Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran, Av. Gürcan Çaylık, Av. Selen Büke Sümer, Av. Kutluhan Gökçe de katıldı.
Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran protokolün hayırlı olmasını dileyerek yeni sezonda Samsunspor'un şampiyon olmasını diledi.
Başkan Vekili Veysel Bilen de, Samsun Barosu’nun Samsunspor’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluğun en çok Samsunspor’a yakışacağını söyledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum