Samsunspor İçin Hiç Bir Fedakârlıktan Kaçınmayacağız

Minikler giydikleri kırmızı-beyaz formaları ile Samsunspor’a moral desteği oldular.

Samsunspor İçin Hiç Bir Fedakârlıktan Kaçınmayacağız
27 Ağustos 2021 - 11:48
İlkadım Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin küçük öğrencilerini şehrin güçlü temsilcisi Samsunspor’un deplasmanda oynayacağı maç öncesi kreşin kırmızı-beyaz renklerle süslendiği alanda giydikleri Samsunspor forması ile takıma destek oldu.
TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un süper lig yolunda deplasmanda 3 puan için karşı karşıya geleceği Kocaelispor maçı öncesi İlkadım Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minikleri giydikleri Samsunspor forması ile poz verip moral desteği oldular. Minklerin yüzlerindeki mutluluklarını kaçmadığı etkinlikte gönüllerince eğlendiler.
Samsunspor’un, şehrin en önemli markası olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Samsunspor bizim için sadece bir futbol takımı değil, önemli bir kent markasıdır. Bu önemli markanın, eskiden olduğu gibi yine hak ettiği noktaya ulaşması da hepimizin sorumluluğundadır. İnanıyorum ki en kısa sürede yeniden Süper Lig’de yerimizi alacağız. Bunun olabilmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz, kaçınmayacağız da. Samsun için dün elimizi taşın altına koymaktan kaçınmadık, bugün de kaçınmıyoruz, yarın da kaçınmayacağız. Tüm desteğimizle Samsunspor'umuzun bu başarı yolunda yanındayız" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum