SAMSUNSPOR FİFA' YA GİDİYOR…

Samsunspor Başkanı İsmail Erkurt Tutu ve beraberindekiler FİFA Oyuncu İşleri Grup Lideri Ms

SAMSUNSPOR FİFA' YA GİDİYOR…
09 Mart 2015 - 20:06
Samsunspor Başkanı İsmail Erkurt Tutu ve beraberindekiler FİFA Oyuncu İşleri Grup Lideri Ms. İsabel Falcaser ve FİFA Disiplin Komitesi Lideri Ms. Vakria Horyna ile görüşecekler.

SAMSUNSPOR FİFA’YI ZİYARET EDECEK…

10 Mart Salı günü Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Erkurt Tutu, Genel Sekreter Rüştü Araboğlu, Sportif Direktör Coşkun Deniz Zeren ve İstanbul’ da bulunan kulüp avukatı ile birlikte İsviçre’ye giderek FİFA’ da görüşme yapacaklar.

Daha önce sadece TFF Başkanı ile Fenerbahçe ve Beşiktaş Kulüplerine verilen randevunun Samsunspor’a da verilmesini değerlendiren Samsunspor Genel Sekreter Rüştü Araboğlu, “FİFA’ ya gidip kendimizi anlatalım fikri başkanımız Erkurt beyden çıktı. Ben önce randevu vermezler diye karşı çıktım. Başkan biz randevuyu isteyelim. Gerekçeleri gördükleri zaman makul karşılayacaklarını düşünüyorum dedi. Bizde kulübümüzü ve duygularımızı ifade eden bir yazı yazdık. Mart ayı içinde kendileri ile İsviçre’ de görüşmek için randevu istedik. Sebepleri anlattık. İki gün sonra şu şekilde cevap geldi. Yazdığının mektubu aldık ve içeriği çok dikkatimizi çekti dediler. FİFA Oyuncu İşleri Grup Lideri Ms. İsabel Falcaser ve FİFA Disiplin Komitesi Lideri Ms. Vakria Horyna ile görüşmek üzere randevu aldık” dedi.

SAMSUNSPOR İTİBAR KAYBINA UĞRAMIŞ
Son yıllarda Samsunspor’ un itibar kaybı yaşadığını belirten Araboğlu, “Samsunspor yabancı futbolcu borçlarından dolayı FİFA’ da çok itibar kaybetmiş. Futbolcular, avukatları ve futbolcu temsilcilerinde de çok güven kaybetmiş. Parası ödenmeyen birkaç futbolcu ile anlaşma yapılmış, ödeme planı çıkarılmış ama anlaşmaya uyulmamış. Bunlardan bir tanesi Fink. Ama ödeme yapılmamış. Futbolcu temsilcileri ile anlaşma yapılmış ama yine sözleşmeye uyulmamış. Bu gibi durumlardan dolayı Samsunspor güven kaybetmiş. Biz Samsunspor’ un bu kötü imajını düzeltmek için gideceğiz. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız” dedi.

5 FUTBOLCU İLE ANLAŞTIK.
Şu anda Samsunspor’dan alacaklı olan tüm futbolcular ile görüşmelerimiz sürüyor diye sözlerini sürdüren  Genel Sekreter Rüştü Araboğlu, “FİFA’ da dosyası olan 5 futbolcu ile anlaştık. İş sadece protokole kaldı. Kalan dosyalar ile ilgili çalışmalarımız var. Bunları anlatacağız. İyi niyetimizi gösterip Samsunspor’ un itibarını kurtarmak için çalışacağız. Biz af dilemeyeceğiz. Futbolcular ile aracılık yapmalarını istemeyeceğiz. Sadece Samsunspor’ un 1965’ den beri gelen itibarını kurtarmak istiyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum