Samsunspor'dan Abdulkadir Bitigen'e Tepki

Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasında Yılport Samsunspor, deplasmanda karşılaşacağı Beypiliç Boluspor maçına Abdulkadir Bitigen’i atadı.

Samsunspor'dan Abdulkadir Bitigen'e Tepki
05 Mayıs 2022 - 18:24
Yılport Samsunspor, Merkez Hakem Kurulunun Beypiliç Boluspor maçına Abdulkadir Bitigen’i atamasına tepki gösterdi.
Konu ile ilgili olarak Samsunspor’dan yapılan açıklamada; Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasında deplasmanda oynayacağımız Beypiliç Boluspor maçına yapılan hakem ataması tarafımızca izah edilebilir bulunmamaktadır.
Önemli bir süreçte yapılan bu atama geçtiğimiz hafta yaşadığımız hakem hatasının ardından söz ettiğimiz endişelerimizi tekrar önümüze getirmektedir.
2020 – 2021 sezonunda Play-Off’taki ilk mücadelemizde karşılaştığımız Altınordu maçımıza Abdulkadir Bitigen atanmış ve kamuoyu tarafından da kanaat getirilmiş hatalı kararlara imza atmıştı. Ayrıca 2017 – 2018 sezonunun son haftalarında oynanan Samsunspor – Boluspor müsabakasını yönetmiş olan Abdulkadir Bitigen, Samsunspor’un bariz 2 penaltısını vermeyerek takımımızın bir alt lige düşmesine sebep olmuştu.
Boluspor ile oynayacağımız kritik karşılaşmada hakem olarak Abdulkadir Bitigen’in görevlendirilmesinden dolayı endişe duymaktayız. İki takım için de adil bir yönetim beklentimizi yineliyoruz. Süreci tüm kamuoyu ile birlikte izleyip takip edeceğiz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum