SAMSUNSPOR PORSUK ÇAYI'NDA BOĞULDU! 6-1

PTT

SAMSUNSPOR PORSUK ÇAYI'NDA BOĞULDU! 6-1
02 Mayıs 2017 - 20:52
PTT. 1 ligin 31. haftasında Samsunspor Eskişehir deplasmanında 6-1 lik skorla ağır bir yara aldı.
Şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor kendi evinde Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Eskişehirspor'un gollerini Erkan (2), Meye (2), Bruno, Hakan attı.
Bu sonuçla Samsunspor kendini ateşin içerisine atmış oldu. Ligde kalan haftalarda küme düşmeme mücadelesi daha da kızışacak.

STAT: Eskişehir Yeni

HAKEMLER: Ümit Öztürk xx, Serkan Olguncan xx, Osman Gökhan Bilir xx

ESKİŞEHİRSPOR: Ruud Boffin xx, Hasan Hüseyin Acar xx (Ramazan Övüç dk. 71 xx), Uğur İnceman xx (Dorukhan Toköz dk. 71 xx), Axel Meye xx, Erkan Zengin xx, Tarık Çamdal xx, Akaminko xx, Hakan Çinemre xx, Hürriyet Gücer xx, Kamil Ahmet Çörekçi xx, Bruno xx (Semih Şentürk dk. 80 xx)
YEDEKLER: Kayacan Erdoğan, Murat Uçar, Bilal Aziz, Aykut Akgün
Teknik Direktör: Mustafa Denizli

SAMSUNSPOR:
Tom Muyters xx, Ndiaye xx, Murat Gürbüzerol xx, Ercan Yazıcı xx, İbrahim Pekşen xx, Gökay Iravul x (Lumu dk. 67 x), Canberk Aydın x (Göksu Türkdoğan dk. 46 x), Vedat Bora x (Distel Zola dk. 46 xx), Abdülkerim Bardakçı xx, Kone xx, Erkam Reşmen xx
YEDEKLER: Bekir Sevgi, Fatih Kılıçkaya, Caner Koca
Teknik Direktör: Osman Özköylü

GOLLER: Erkan Zengin (dk. 33 pen. ve 77), Hakan Çinemre (dk. 40), Axel Meye (dk. 63 ve 90), Bruno (dk. 66) (Eskişehirspor), Kone (dk. 71) (Samsunspor)
Sarı Kartlar: Hasan Hüseyin Acar (Eskişehirspor), Ndiaye, Canberk Aydın (Samsunspor)

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
8'inci dakikada sağ kanattan gelen Eskişehirspor'da Bruno ortaladı, Kamil Ahmet'in kafa vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci son anda kornere gönderdi.
23’üncü dakikada Erkan'ın kullandığı korneri Bruno kafasıyla ceza sahasına indirdi, yaşanan karambolde savunma son anda araya girerek topu uzaklaştırmayı başardı.
30'uncu dakikada Gökay'ın serbest vuruşuna hareketlenen Murat, yakın mesafeden meşin yuvarlağı dışarı gönderdi.
32'inci dakikada Hasan Hüseyin'in ara pasına hareketlenen Uğur İnceman, defans oyuncularının müdahalesi sonrası yerde kaldı. Hakem Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi.
33'üncü dakikada kazanılan penaltı vuruşunu kullanan Erkan Zengin, topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. 1-0
40'inci dakikada Erkan Zengin'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen Hakan Çinemre, kafa vuruşu ile takımının 2. golünü attı.
59'uncu dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Göksu, defansın müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem devam kararı verdi.
63'üncü dakikada Bruno'nun uzun ara pasına hareketlenen Axel Meye, defansı da gerisinde bırakarak kalecinin solundan topu filelere yolladı. 3-0
66'inci dakikada Hasan Hüseyin'in ceza sahası içerisindeki pasını müsait pozisyonda değerlendiren Bruno, takımını farka götürdü. 4-0
70’inci dakikada Halil İbrahim'in sağ kanattan yerden ortaladığı topa müsait pozisyonda Lumu dokunamadı.
71’inci dakikada Halil İbrahim'in ceza sahası içerisine verdiği pasa hareketlenen Kone, çaprazdan sert ve etkili vurarak takımının tek sayısını kaydetti. 4-1
77'inci dakikada Ramazan meşin yuvarlağı rakibinden kaparak ceza sahası içerisine girip pasını müsait durumdaki Erkan Zengin'e aktardı. Erkan Zengin ise kalecinin sağ tarafından golü attı. 5-1
90'inci dakikada Erkan Zengin'in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Axel Meye, yerden düzgün vuruşla takımının 6. golünü kaydetti. 6-1
OYUNCULARIMA 'KEYFİNİ ÇIKARIN' DEDİM, AMA ONLAR YANLIŞ ANLADILAR HERHALDE
Eskişehirspor'a farklı yenilen Samsunspor'da Teknik Direktör Osman Özköylü maç sonu yaptığı açıklamada, "Muhteşem bir atmosfer vardı. Oyuncularıma, 'Bunun keyfini çıkarın' dedim, ama onlar bunu yanlış anladılar herhalde. Rakibe keyif verdiler" dedi.
HİÇ İSTEMEDİĞİMİZ BİR OYUN VE SKOR ORTAYA ÇIKTI
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Çok üzgün olduğumu söyleyeyim. Bizim adımıza kötü bir oyun ve sonuç oldu. Evet, kaybedebilirsiniz çünkü karşınızdaki takım gerçekten çok önemli futbolculara sahip. Bugün Süper Lig'e koysanız, çok rahatlıkla oynayabilecek kapasiteye sahip bir takım. Başlarında da gerçekten duayen olmuş çok önemli bir teknik adam var. Böyle bir takım karşısında, böyle bir ambians içerisinde maalesef oyuncularımız bugün istediğimiz hiçbir şeyi yapamadı. Planladığımız hiçbir şeyi yapamadık. Bu konuda sahada gerek rakibin iyi oyunu karşısında, gerek bizim çok çekingen ve korkak oynamamızdan dolayı hiç istemediğimiz bir oyun ve skor ortaya çıktı. Bu anlamda çok üzgünüm. Tabii bizden bu maç çok şey bekleyen insanları da üzdük. Ama şunu bilmeliyiz ki bu takım, ligin ikinci yarısında 13 tane transfer ile birbirini tanımadan, hazırlık kampı yapmadan lige girdi. 11 puanla ilk yarı sadece 6 gol atmış bir takımdan bugünlere geldik. Bu noktaya bizi getiren oyuncular, yine bugünkü oyuncular. Biz bundan sonraki 3 maçımızı da inşallah bu oyuncularımız ile kazanacağız. Onlarla mücadeleyi sonlandıracağız ve inşallah hedefimiz olan ligde kalmayı sağlayacağımızı düşünüyorum. Evet, bugün oyuncularımız da çok üzgün bende üzgünüm, herkesten çok özür diliyoruz ama böyle maçlar olacaktır" diye konuştu.
SORUMLULUK BENDE. OYUNCU ARKADAŞLARIMIZLA KONUŞACAĞIZ
Bunun arkasında kalmamak lazım, 4 gün sonra bir maç daha oynayacaklarını hatırlatan Özköylü, "Yine çok önemli bir takıma karşı kendi sahamızda bir maç oynayacağız. Burayı tamamen unutmamız lazım. Evet, bizi biraz hırpaladı, skor ve psikolojik olarak hırpaladı. Ama bir an önce bunun etkisinden çıkıp, pazar günkü maça hazırlanmamız lazım. Ben oyuncu arkadaşlarıma güveniyorum. Çünkü bu takımı o noktalardan buraya o oyuncular getirdi. İnşallah takımı ligde bırakacak olan da oyuncular. Bugün kötü günümüzdeydik. Hiç kimse istediğini yapamadı. Bu konuda teknik direktör olarak bütün sorumluluk bende. Oyuncu arkadaşlarımızla konuşacağız, toparlayacağız ve kalan 3 maçtan bizi ligde bırakacak sonuçları alacağımıza ben inanıyorum. Eskişehirspor'u da tebrik ediyorum, gerçekten bugün bizim de katkımızla, onların da ekstra bir oyunuyla çok ciddi bir galibiyet aldılar. Hem Mustafa hocayı, hem ekibini hem de tüm Eskişehirspor'u kutluyorum. Muhteşem bir atmosfer vardı. Oyuncularıma ben, 'Bunun keyfini çıkarın' dedim, ama onlar bunu yanlış anladılar herhalde. Rakibe keyif verdiler. Bu hoş olmadı, yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net





 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum