Samsunspor Bizim İçin Bir Sevdadır

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, 31 yıl önce bugün 20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor kafilesini otobüsün elim trafik kazası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Samsunspor Bizim İçin Bir Sevdadır
20 Ocak 2020 - 16:50
Karapıçak, Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirenleri saygı ve rahmetle andıklarını belirterek “Bugün Türk spor tarihine “Futbol Şehitleri” olarak geçen 31 yıl önceki feci kazada yaşamını yitiren Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoför Asım Özkan'ı saygı ve rahmetle andık. Kazadan kurtulan başta önceki dönem Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar olmak üzere bugün hayatta olan spor adamlarına ve uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulunuyorum. Samsunspor'un bu acısı sadece Samsunluların değil, tüm Türkiye'nin ortak acısı oldu. Yaşanan feci kazayı halen yüreğimizde derin bir acıyla yaşıyoruz. O gün elim kazada hayatını kaybedenleri hiç unutmadık, unutmamız da mümkün değildir. Yaşanan kaza spor tarihimize kara bir gün olarak geçmiştir. Bir Samsunlu, Samsun sevdalısı ve Samsunsporlu olarak Yaradan’dan hiç kimseye bir daha böyle bir acı yaşatmamasını diliyorum" diye konuştu.
31 yıl önce bugün 20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor kazasında kaybettiğimiz Samsunspor Teknik Direktörü Nuri Asan’ı Asri Mezarlıktaki kabrini başında ziyaret eden Karapıçak, Nuri Asan’ın kabri başında dua etti. Kabir ziyaretinden sonra anma programına katılan Karapıçak “Samsunspor bizim için bir sevda. Samsunlu olmak ise bir gurur kaynağıdır. Samsunluluk ruhunu Samsunspor sevdası ile taçlandıran bizler için Samsunspor bir futbol takımından öte bir tutkudur, aşktır” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum