Samsunspor, Anlamlı Serginin Açılışında

Samsunspor tarihine ışık tutan fotoğraf sergisi VM Medical Park Samsun Hastanesi girişinde açıldı.

Samsunspor, Anlamlı Serginin Açılışında
01 Şubat 2024 - 18:04
Spor Haberleri - Açılışa Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Takım Kaptanı Osman Çelik ve Alim Öztürk ile Kulüp Doktoru Fatih Vatansever katıldı.
Fotoğraf sanatçısı Hasan Aktürk'ün genel sanat yönetmenliğini yaptığı "Dünden Bugüne Nostalji Samsunspor Fotoğraf Sergisi" 65 adet fotoğraf ve belge niteliğinde doküman barındırıyor.Açılışta konuşan VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, Samsunspor'un eski yöneticilerinden Diş Hekimi Tarık Kaptan'ı anarak başladığı konuşmasında; "Samsunspor ile VM Medical Park Samsun Hastanesi'nin ve çalışanlarının gönül birlikteliği her geçen gün artıyor. 20 Ocak 1989 kazasının 35. yıl dönümünde bu sergi daha da anlam kazanmakla birlikte inşallah böylesi kötü günleri Samsunspor camiası bir daha yaşamaz. Güzel günler görürüz ve takımımız da güzel gidiyor. Camiamızla ve Samsunspor ile inşallah daha nice mutlu günlerde bir arada oluruz" dedi.
Ardından Dr. Hakan Özcan, Fotoğraf sanatçısı Hasan Aktürk'e teşekkür plaketi ve Futbol Direktörü Fuat Çapa'ya çiçek takdim etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum