SAMSUN'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU

Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak saat 18

SAMSUN'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU
30 Ekim 2018 - 10:03
Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak saat 18.30’da, Cumhuriyet Bayramı'nın 95’inci Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı salonunda resepsiyon verdi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95’inci yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Osman Kaymak ve eşi Emine Kaymak protokol üyeleri, askeri, idari ve mülki erkan ile çok sayıda davetlinin katıldığı bir resepsiyon verdi. Misafirleri salon girişinde karşılayan Vali ve Eşi, daha sonra masaları tek tek dolaşarak konuklarıyla sohbet edip, bayramlarını kutladı.
RESEPSİYONA BÜYÜK İLGİ VARDI
Katılımın çok yoğun olduğu resepsiyon programında Kültür Bakanlığı Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ses ve saz sanatçıları tarafından da müzik dinletisi sunuldu. Resepsiyona ayrıca; CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve Eşi, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün ve Eşi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Eşi, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver ve Eşi, Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Barosu Başkanı Av. Kerimi Gürbüz, Vali Yardımcıları Hasan Öztürk, Sezgin Üçüncü, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Eşi, İl Jandarma Komutanı Jandarma  Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu ve Eşi, ilçe Kaymakamları, İlçe belediye başkanları, öğretim üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, şehit yakınları ve gaziler, sporcular, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, askeri, idari ve mülki erkân katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

[gallery ids="100013,100012,100011,100010,100016,100015"]

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum