SAMSUN ve BAFRALI YAZARLAR 4. MERZİFON KİTAP FUARI' NDA

Merzifon Kitap Fuarının bu yıl 4

SAMSUN ve BAFRALI YAZARLAR 4. MERZİFON KİTAP FUARI' NDA
03 Şubat 2019 - 18:02
Merzifon Kitap Fuarının bu yıl 4. sü açıldı. 2-10 Şubat 2019 tarihleri arasında açık kalacak olan fuarın ilk gününde; Arslan Bayır'ın Baygenç Yayıncılık Kitap Standına ilk gün katılan şair ve yazarlar arasında; Bafralı şair, yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay Zerrin de katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılışın kurdele kesimini; Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, Belediye Başkanı Alp Kargı ile protokol birlikte gerçekleştirdiler.
Baygenç Yayıncılık Merzifon Kitap Fuarının ilk gününe ayrıca Baygenç Yayıncılık Sahibi, emekli eğitimci, şair ve araştırmacı yazar Arslan Bayır, şair ve yazarlardan Mercan Civan, Aygül Yürür, Muhsin Salman ve Özlem Akyüz gibi şair ve yazarlar katıldı.
Protokol tarafından fuarın anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar yapıldı.
Bafralı şair ve eğitimci Ülkü Duran Bulut ile şair, eğitimci Recep Şen de önümüzdeki günlerde 4. Merzifon Kitap Fuarına katılacak isimler arasında yer alıyor.
Diğer yandan; Samsunlu şair ve yazarlardan Zekeriya Çavuşoğlu, İbrahim Coşar ve Nihat Gökmen de diğer stantlarda yeni kitaplarını okurları için imzalayacaklar.
Bölgenin en prestijli kitap fuarı olan Merzifon Kitap Fuarı’nda, sektörde lokomotif firma niteliği taşıyan seçkin yayın evleri Merzifon’da ağırlanacak.
Konu hakkında açıklamada bulunan Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı; “ Merzifon Belediyesi olarak geçen yıl 31 Mart – 8 Nisan 2018 tarihleri arasında 3. sünü düzenlediğimiz bölgenin en prestijli kitap fuarı olan Merzifon Kitap Fuarı’nda; sektörde lokomotif firma niteliği taşıyan seçkin yayın evlerini (116 yayın evi ve 100’den fazla şair ve yazar) Merzifon ilçemizde ağırlanacak.
Her yıl; bir öncekinden daha iyisini, daha niteliklisini düzenlemeyi amaçladığımız kitap fuarına; kitapseverlerin gösterdikleri yoğun ilgi, bu amacımızda bizlere rehberlik edip, güç veriyor.
Hava alanına sahip olan ve coğrafi konum itibariyle de stratejik bir noktada bulunan şehrimizde gerçekleştirdiğimiz kitap fuarımız, çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçileri tarafından da yoğun ilgi görüyor.
Kazandığımız deneyim, kitap dostlarının desteği ve kıymetli yayın evlerinin özverisiyle bu yıl çok daha güzel ve kalabalık bir kitap fuarı olacağına inandığımız Merzifon 4. Kitap Fuarı’mızı 2019 Mart ayında gerçekleşecek olan Yerel Seçimler nedeniyle bu sene daha erken bir tarihe alarak, 2-10 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz.
Tüm kitapseverleri fuarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
4. Merzifon Kitap Fuarına Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Daire Amirleri, okul müdürleri ve öğretmenler, Sivil Tolum Kuruluşları ve vatandaşlar, şairler ve yazarlar ile Basın Mensupları katıldı.
Açılışta; bazı milletvekilleri ile CHP Milletvekillerinden gelen kutlama telgrafları da sunucu tarafından okundu.
Özel Haber: Oktay ZERRİN- Merzifon
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum