Samsun'un Geleceği İçin Ne Gerekiyorsa Yapacağız

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Coşkun Öncel, "Birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akılla, şehrimiz, halkımız için yüreğimizi ortaya koyarak hizmet için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Samsun'un Geleceği İçin Ne Gerekiyorsa Yapacağız
25 Kasım 2023 - 17:32
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan A. Adayı olan Coşkun Öncel, AK Parti İlkadım, Canik, Tekkeköy ve Atakum ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek ve Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ile teşkilat üyelerini ziyaret eden Öncel, birlik ve beraberlik mesajı.
Bu Bir Hizmet Yarışı
"Bu şehre, halkımıza hizmet eden herkesten Allah razı olsun" diyen Öncel, "Bu bir bayrak yarışı. AK Parti çatısı altında önce halka hizmet ön plandadır. Bizler her daim halkımızı, şehrimizi ön planda tutarak çalışmalarımızı yürüttük. Hepimiz, tüm teşkilatlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde çok büyük fedakârlıklarla ülke yönetimine katkı vermeye çalıştı. Görevlere talip olmak bizde, fedakârca gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak demektir. Bu bilinçle şehrimize en iyi katkıyı sağlamak için yola çıktık" diye konuştu.
Sevgiyle Yolumuza Devam Edeceğiz
Halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğunun şuuruyla hareket ettiklerini ifade eden Öncel, "Samsun Büyükşehir Belediyesi Aday Adaylığımız, büyük bir sorumluluğu yükleneceğimizin bilinciyle gerçekleşti. Bu süreçte, teşkilatlarımızın, aziz halkımızın desteklerini bekliyorum. Bizim için gönül birlikteliği çok önemli. Sevgiyle, saygıyla, doğrularla, kucaklaşmayla yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum