Reklam
Reklam
Reklam

Samsun TSO, Akbank İle İşbirliği Protokolü İmzaladı

Akbank T.A.Ş. ile Samsun TSO arasında Oda üyelerine bankacılık işlemlerinden birçok avantaj içeren ‘İş Birliği Protokolü’ imzalandı.

Reklam
Samsun TSO, Akbank İle İşbirliği Protokolü İmzaladı
05 Nisan 2022 - 13:12
Reklam
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen törende protokole imzayı Samsun TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Akbank T.A.Ş. adına ise Buğday Pazarı Şube Müdürü Tayfun Boğa imza attı. Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Samsun TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük ve Akbank T.A.Ş. Yöneticisi Yüksel Karapaça’nın da bulunduğu imza töreninde, Murzioğlu ve Boğa, protokolün iş dünyasına hayırlı olması temennisinde bulundular. Akbank T.A.Ş. Buğday Pazarı Müdürü Tayfun Boğa protokolün, ‘Yeni Müşteriye Yeni Tarife Paketi’, ‘Avantajlı Taksitli Ticari Kredi Paketi’, ‘Dört Dörtlük İşyeri Sigortası’, ‘Üye İşyeri Avantajları’, ‘Maaş Ödeme Programları ve Ticari Kredi Kartı’ başlıklarında olduğunu söyledi.  
Üyelere Birçok Avantaj Sağlıyor
Tekliflerden yararlanmak için Akbank müşterisi olunması gerektiğini belirten Tayfun Boğa, “Bugün imzaladığımız protokol, ilk kez Akbank’lı olan ya da yeniden aktifleşen Oda üyelerinin üç ay boyunca işlemlerini ücretsiz yapabileceği  ‘Yeni Müşteriye Yeni Tarife Paketi’, üyelerin avantajlı faiz oranları ve 60 aya kadar vadesiyle 5 milyon TL’ye kadar KOBİ kredisi kullanabileceği ‘Taksitli Ticari Kredi’, ihtiyaca göre 4 farklı paket seçeneğini ve faaliyet alanına göre tasarlanan geniş teminat kapsamını tek poliçe altında toplayan ‘Dört Dörtlük İş Yeri Sigortası’,  her ay sabit bir ücret İle çalışmak İsteyen, her bir işlem için komisyon kesintisi yapılmasını istemeyen ve cirosunun ertesi gün hesabına geçmesini isteyen Oda üyeleri İçin ‘Ekopos Paketleri’, maaş ödemeleri için Akbank'a talimat veren işverenlerin personel maaş tutarları, belirtilen tarihte ve miktarda otomatik olarak firma hesabından personel hesaplarına aktarılabildiği ‘Maaş Ödeme Programı’ ve birçok avantajı içeriyor. Üye işyeri, maaş anlaşması ve sigorta avantajlarından yararlanmak için müşteri ilişkileri yöneticilerimize, Oda üyesi olduğunu gösteren bir belge göstermeleri ve sunulan tekliflerden yararlanmak istediklerini söylemeleri yeterli olacaktır” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum