Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Ticaret Borsası tarafından ortaklaşa düzenlenen geleneksel iftar yemeği...

İş dünyası ve protokol iftar yemeğinde buluştu Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Ticaret Borsası tarafından ortaklaşa düzenlenen geleneksel iftar yemeği, protokolü ve iş dünyasını bi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Ticaret Borsası tarafından ortaklaşa düzenlenen geleneksel iftar yemeği...
18 Temmuz 2014 - 12:22
İş dünyası ve protokol iftar yemeğinde buluştu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Ticaret Borsası tarafından ortaklaşa düzenlenen geleneksel iftar yemeği, protokolü ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Ticaret Borsası tarafından bu yıl birlikte organize edilen iftar yemeği büyük ilgi gördü. Samsun Yelken Kulübü’nde düzenlenen iftar yemeğine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Adalet Komisyonu Başkan Yardımcısı Sabri Semiz,  Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Samsun TSO ve Samsun Ticaret Borsası meclis üyeleri ile meslek komitesi üyeleri, çok sayıda ilçe Oda ve Borsa Başkanı, iş adamları ve davetliler katıldı.

Yemek duasını İl Müftüsü Öztürk yaptı

Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yemeğe katılan misafirleri kapıda karşıladı. Oldukça güzel bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde geleneksel kıyafetli personel tarafından misafirlere Osmanlı şerbeti de ikram edildi. İftar yemeği İl Müftüsü Doç. Dr. Hayrettin Öztürk’ün yemek duasının ardından sona erdi.

Başkan Murzioğlu teşekkür etti

İftar yemeğinin sonrasında açıklamada bulunan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, “Her yıl düzenlediğimiz geleneksel iftar yemeğini bu Ramazan ayında kardeş kuruluşumuz Ticaret Borsası ile organize ettik. Siz değerli konuklarımızla bu yıl da tekrar bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Hepinize davetimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Ramazan bereketiyle beraber işlerimize, güçlerimize büyük katkılar sağlar. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum