Samsun Sevdalısı İş İnsanı Önder Gür, Batı Afrika'da

Sevdamız Samsun Genel Merkezi'nden Heyecan Verici Atılım. Önder Gür, Samsun'u Batı Afrika’da temsil edecek.

Samsun Sevdalısı İş İnsanı Önder Gür, Batı Afrika'da
02 Ekim 2023 - 15:36
Batı Afrika'nın Freetown şehrinde bir restoran işletmecisi olarak başarı grafiğini yükselten ve Samsun'a duyduğu sevgiyle tanınan genç iş insanı Önder Gür, Türk iş dünyasında önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Gür, Türk İş Adamları Derneği'ni kurma kararı alarak, aynı zamanda Batı Afrika Sevdamız Samsun genel merkezinin temsil edecek.
Sevdamız Samsun Genel Merkezi Başkanı Nuri Seven'den Tebrik ve Güven Dolu Mesaj Sevdamız Samsun Genel Merkezi yönetim kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda, Batı Afrika temsilcisi olarak Önder Gür atanmıştır.
Sevdamız Samsun Genel Merkezi Başkanı Nuri Seven, Önder Gür'ün yeni görevine dair başarılarını memnuniyetle karşılayarak, ülkemize ve Samsun'a yapacağı katkıları vurguladı. Seven, Önder Gür'e yeni görevinde üstün başarılar dileyerek, Türk iş dünyasında ve Samsun'da gurur kaynağı olacağına olan inancını dile getirdi.
Nuri Seven, "Önder Gür gibi vizyon sahibi ve Samsun'a duyduğu sevgiyle tanınan bir iş insanının, Türk iş adamları arasında etkili bir rol üstlenmesi, hem ülkemize hem de Samsun'umuza büyük katkılar sağlayacaktır. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum ve kendisine güvenimiz tam" şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum