Samsun Şehrinin Markası Oldu

Ünlü isimlerin tercihi olan Samsun E-Dergi 5’nci sayısını TEKNOFEST’e özel hazırladı.

Samsun Şehrinin Markası Oldu
31 Temmuz 2022 - 21:32
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan, Türkiye’nin video ve ses içerikli ilk interaktif dergisi olan Samsun E-Dergi’nin 5’nci sayısı yayınladı. Yeni sayı, Samsun’un ev sahipliğinde yapılacak dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’ e özel olarak hazırlandı.  
Sanat, tarih, kültür, turizm, edebiyat, sosyal yaşam ve sporda şehrin tüm özelliklerini sanal dergiyle tanıtmayı hedefleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait Samsun E-Dergi’nin 5’nci sayısı 166 sayfa olarak yayınlandı. Samsun E-Dergi’nin yeni sayısı Samsun’ un ev sahipliğinde yapılacak TEKNOFEST Karadeniz’e özel olarak hazırlandı. Dünya’nın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali için hazırlanan özel sayıda bilim ve teknoloji ile ilgili farklı alanlarda farklı içerikler yer aldı. TEKNOFEST özel sayısında Türkiye genelinde bilim ve teknoloji ile ilgili yapılan kişisel ve kurumsal çalışmalarla ilgili özel röportajlar, araştırma yazıları bulunuyor.
Ülkemizin tanınmış isimlerinin de röportaj için tercih ettiği Samsun E-Dergi, yayınlandığı günden itibaren toplamda 2 milyonun üzerinde erişime ulaştı. Samsun E-Dergi’nin yeni sayısında da özellikle TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, TAZI AI Kurucu Ortağı Bilim İnsanı Prof. Dr. Zehra Çataltepe, Casper Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Yalçın Yıldırım, Reeder Kurucu Ortağı Sezen Sungur Saral, Sinir Bilim Uzmanı ve Yazar Prof. Dr. Sinan Canan, Bilim İnsanı / İTÜ Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi TÜBİTAK MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Burcu Özsoy, İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Yazar Hayati İnanç, Oyuncu Ünal Yeter, Oyuncu Ahmet Yenilmez, Sanatçı Ferhat Göçer’e ait özel röportajlar dikkat çekiyor.
Ücretsiz Yayınlanıyor
Türkiye’nin milli teknolojilerini geliştirmeyi amaçlayan ilk ve tek festival olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Karadeniz için hazırlanan özel sayıya üye olmadan ücretsiz olarak 
www.samsunedergi.com adresi üzerinden erişilebiliyor.

Samsun Turizmi ve Rotalar
3 ayda bir dijital olarak ücretsiz yayınlanan derginin her sayısında bir ilçeye özel olarak yer verilirken TEKNOFEST özel sayısında Samsun kent genelinde kültür ve turizm anlamında ele alındı. Samsun’un öne çıkan lezzetleri ile birbirinden güzel doğa, kültür ve turizm rotaları tek tek paylaşıldı. Samsun E-Dergi’nin yeni sayısı, yenilikçi yaklaşımlar ve son teknoloji yöntemler ile yazılım altyapısı ve tüm içerikleri Samsun Büyükşehir Belediyesi Basın Birimi tarafından hazırlandı.

Bu arada Samsun E-Dergi’nin ikinci sayısında yine dergicilik tarihinde bir ilk olan ses ve görüntünün dışında sanal gerçeklik ile 360 derece videoda kullanılmıştı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum