Reklam
Reklam
Reklam

Samsun Şehidini Dualarla Ebediyete Uğurladı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kimlik kontrolü yapmak isterken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Atakan Arslan dualarla toprağa verildi.

Reklam
Samsun Şehidini Dualarla Ebediyete Uğurladı
31 Mayıs 2020 - 15:31
Reklam
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kimlik kontrolü yapmak isterken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Atakan Arslan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, milletvekilleri ve protokol üyelerinin katılımıyla bugün son yolculuğuna uğurlandı. Başkan Demir, “Kahraman evladımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.
Dün Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi'nde kimlik kontrolü yapmak istediği sırada silahlı saldırıya uğrayarak şehit düşen evli ve bir çocuk babası polis memuru Atakan Arslan’ın naaşı dün gece memleketi Samsun’a getirildi. Bu sabah İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi’ndeki baba ocağında düzenlenen törenle helallik alınan şehit Atakan Arslan’ın Türk Bayrağı’na sarılı cenazesi Çarşamba ilçesi Rıdvan Paşa Camii’ne götürüldü.
Burada düzenlenen törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra Samsun Valisi Osman Kaymak, milletvekilleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Albay Recep Ali Üstün, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve protokol üyeleri katıldı. Bakan Soylu ve protokol üyeleri, şehidin eşi Gözde, babası Ali ve annesi Şükran Arslan’a başsağlığı dileklerinde bulundu.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devletimizin mücadelesi kararlılıkla sürecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile uğradığı hain saldırı sonucu şehit düşen kahraman polisimiz Atakan Arslan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.
Rıdvan Paşa Camii'nde, kılınan cenaze namazı öncesi koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafede saf tutulması için gerekli önlemler alınarak alanda zemin işaretlemesi yapıldı. Ardından şehit polis Atakan Arslan, kılınan namazın ardından Salıpazarı ilçesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum