Samsun Önemli Bir Değer, Bizlerde Bu Değere Katkı Vermek İçin Yola Çıktık

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Öncel, şehrin çeşitli noktalarında iş dünyasına yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.

Samsun Önemli Bir Değer, Bizlerde Bu Değere Katkı Vermek İçin Yola Çıktık
21 Aralık 2023 - 17:06
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Öncel, ziyaret ettiği FKK Güney Oto Lastik Takoz sahibi Ufuk Altuncu, Asil Gıda Şirket Genel Müdürü Mehmet Hilmi Yetim ve iş insanı Enver Yıldırım’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Firmalarda çalışan emekçilerle bir araya gelen Öncel, talep ve önerilerini dinledi, işlerinde kolaylıklar diledi. İşletmelerde gezerek yapılan üretimler hakkında bilgi alan Öncel, çalışmaları yerinde gördü.
Samsun'da birçok başarı hikâyesi yazan ve istihdama, ekonomiye katkı sağlayan firmaların bulunduğunu belirten Öncel, AK Parti iktidarı döneminde yatırımcılara çok büyük desteklerin sağlandığını ve imkânlar oluşturulduğunu kaydetti. Şehrin her bir noktasında ziyaretler gerçekleştirerek görev almaları halinde nasıl bir aylayışla şehre katkı sağlayacaklarını anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Öncel, her bir ziyarette gönül buluşması yaşandığını vurguladı.
“Şehrimizin zaman kaybedecek hiç vakti yok. Değere değer katmak için yola çıktık.” diyen Öncel, “Devam eden aday adaylığımız sürecinde birçok noktada buluşmalar gerçekleştirdik. İş dünyası da bunun önemli parçasıydı. Yatırımcılarımızın, emekçi kardeşlerimizin görüşlerini aldık. Yıllardır iç içe, gönül gönüleyiz. Bizlerin görevi yatırımcılarımızın elini kolaylaştırmak, destek olmak. Şükürler olsun bu zamana kadar merkezi hükümetimiz bu konuda çok önemli hamleler yaptı. Bizlerde bu doğrultuda şehrimizin dinamikleriyle her zaman elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum