Samsun Memur-Sen'den Kan Bağışı!

Samsun Memur-Sen Şube Başkanları, il ilçe teşkilatları, Kovit -19 salgını nedeniyle kan stokları azalan Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Samsun Memur-Sen'den Kan Bağışı!
15 Mayıs 2020 - 11:33
Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN, ülke çapında “İyilik Kanımızda Var” sloganıyla bir kampanya başlatmış ve Memur-Sen’e bağlı tüm şubeleri bu kampanyaya destek olmaya çağırmıştı. Bu çağrıya Samsun İl Temsilciliği de büyük bir katılımla cevap verdi.
Kızılay’ın Cumhuriyet Meydanında bulunan araçlarında yapılan kan bağışına Memur-Sen İl Temsilcisi Hamdi Yıldız, Şube Başkanları, il ve ilçe yönetimleri ve Memur-Sen üyeleri katıldı.
Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız kan bağışı sonrası yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız Ali Yalçın’ın ‘İyilik Kanımızda Var’ sloganıyla başlatmış olduğu kan verme kampanyasına Memur-Sen teşkilatı olarak şube başkanlarımızla birlikte bu akşam bizler de destek olduk. Kızılay’ımızın ‘Kan Ver Hayat Kurtar’ çağrısı Samsun’da da karşılık buldu. İlçe Başkanlarımız, İl Başkanlarımız ve İlçe teşkilatlarımızla birlikte bugün ve bundan sonraki günlerde kan vermeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Yıldız açıklamasını; “Bu güne kadar iş yapmak için, üye yapmak için, çözüm ve kazanım üretmek için sıvadığımız kollarımızı, bu gün de ihtiyacı olanlara kan vermek, derman ve şifalarına katkıda bulunmak için sıvıyoruz” diye tamamladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum