Reklam
Reklam
Reklam

Samsun Kan Bağışında En Verimli Kentlerden

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılayı Samsun Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Kan Bağışı Kampanyası’na Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve belediye personeli de destek verdi.

Reklam
Samsun Kan Bağışında En Verimli Kentlerden
28 Ocak 2020 - 16:35
Reklam
Sabah saatlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi önüne gelen Kan Bağışı Tırı’nda gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin ardından kan bağışlarını alan Türk Kızılayı Samsun Şubesi çalışanları bağışlanan her kanın 3 cana can kattığını hatırlattı.
Samsun Kan Verme Noktasında En Verimli Kentlerden
Türk Kızılayı’nın belediye önündeki çalışmalarını inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kış aylarında kan ihtiyacının daha fazla olduğuna dikkat çekerek, “Kan bağışlayarak hem hayatta kalıyorsunuz, hem de başkalarının hayata tutunmasına destek oluyorsunuz. Ülkemizde kan bağışında tek yetkili kuruluş olan Kızılay ile her zaman işbirliği içinde bu tür organizasyonlar gerçekleştireceğiz. Samsun, kan verme noktasında en verimli olan kentlerden bir tanesi. Samsun’da 7’den 70’e herkes bu konuda duyarlı. Kızılay ile birlikte böyle bir kampanyanın başlatılmasının doğru olacağını düşündük. Halkımızın ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımızın da bu konuda katkılarını bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.
Kampanya 2 Gün Sürecek
Daha sonra kan bağışında bulunan Başkan Mustafa Demir’e Türk Kızılayı Samsun Şubesi Başkanvekili Ahmet Ali Bulut tarafından bir hediye takdim edildi. Belediye önünde gerçekleştirilecek olan Kan Bağışı Kampanyası’nın 2 gün boyunca süreceği ve vatandaşların da kampanyaya destek olabileceği vurgulandı.
Kan Bağışı Kampanyası’nda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter İlhan Bayram ve belediye çalışanları da kan vererek ihtiyaç sahiplerine destek oldu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum