Samsun İl Temsilciliğine Fevzi Gül atandı

Ofis Bir Sen Samsun Eski İl Başkanı Fevzi GÜL, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı SAVDES-SEN çatısı altında bir araya gelmeye ve bu çatı altında daha güçlü bir şekilde mücadele etmeye karar verdik dedi.

Samsun İl Temsilciliğine Fevzi Gül atandı
15 Kasım 2023 - 21:50
Gül, konuşmalarına şöyle devam etti; “Memur ve emeklilerini zor duruma düşüren, alım gücünü zayıflatan ve özlük haklarında ileri gitmek yerine, hep geriye, geriye götüren yetkili konfederasyon ve küçük ortağı, memurları düşürdüğü bu girdaptan çıkarmak için mücadele etmek yerine, sendikalara %2 örgütlenme barajı getirmenin derdine düşmüş, bu uygulamanın yürürlüğe konulması için var güçleriyle mücadele ederek, adeta “Köy yanar, deli taranır” atasözünün gereğini yerine getirmek için inanılmaz gayret göstermişler ve bu %2 barajının getirilmesini sağlamışlardır. Bu anlamda da sendikalar arasındaki mücadele rekabetini yok ettikleri gibi, çalışanların da geleceklerini çalmışlardır. Bizlerde bu haksızlıklara dur demek için, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı SAVDES-SEN çatısı altında bir araya gelmeye ve bu çatı altında daha güçlü bir şekilde mücadele etmeye karar verdik” dedi.
SAVDES-SEN Samsun İl Temsilciliğine atanan Fevzi GÜL son olarak şunları söyledi; “SAVDES-SEN olarak; haktan, hukuktan ve emekten yana tavır koymuş kadrolarımız ile bu çarpıklığı ve adaletsizlikleri düzeltmek üzere var gücümüzle çalışmaya ve mücadele etmeye söz verdik, sözümüz söz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum