Reklam
Reklam
Reklam

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Engellileri Unutmadı!

Samsun il Jandarma komutanlığı tarafında düzenlenen, 10-16 Mayıs Engelliler haftası nedeniyle, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi Yönetim Kuruluna, önemli bir ziyareti gerçekleştirdi.

Reklam
Samsun İl Jandarma Komutanlığı Engellileri Unutmadı!
16 Mayıs 2020 - 10:59
Reklam
İl Jandarma Komutanlığı tarafında organize edilen 10-16 Mayıs Engelliler haftası nedeniyle, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İbrahim Güven, Çocuk Kadın Kısım Amiri Jandarma Kıdemli Astsubay Başçavuş Aydın Çiftçi beraberindeki, Salıpazarı ilçesi Kaymakamı Meriç Dinçer ve ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Astsubay Başçavuş Hakan Akçay ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği (TSD)  Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini dernek Binası’ndan ziyaret etti.
Sizler Benim İçin Çok Önemlisiniz
Ziyarette engelli vatandaşlarımıza çeşitli hediyeler ve güller verilerek ayrıca ihtiyaç sahibi iki vatandaşa da tekerlekli sandalye takdim edildiği programda konuşan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İbrahim Güven ,”Engelliler haftanızı kutluyoruz. Bir gün değil her gün sizlerleyiz. Bizde engelli adayı olduğumuzun ’da bilincindeyiz her zaman yanınızdayım ”diye konuştu. Engelliler işe bu güzel konuşmasından dolayı komutana teşekkür ettiler.
Her Zaman Sizinle Birlikte Olacağım
Önemli günde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Salıpazarı ilçesi kaymakamı Meriç Dinçer, “Tüm engelli kardeşlerimizin engelliler haftası kutlu olsun, her zaman sizlerin yanındayız ve birer engelli adayı olduğumuzun farkındayız, asıl engel sevgisizliktir biz sizleri seviyoruz, istekleriniz bizim için önemli ve yerine getirilmeye değerdir” dedi.
Güzel Bir Ziyaretin Altına İmza İttiniz
Her zaman yanlarında olduklarını hatırlatan Türkiye Sakatlar Derneği (TSD)  Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, “Bu önemli ziyaretten ben ve arkadaşları oldukça memnun olduk. Hatırlanmak önemli hepinize teşekkür ediyorum. Yanımızda olduğunuzu bilmek bizler için çok önemli. Sizlerden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. Duygusal anların yaşandığı ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum