Samsun Halkı 'Zehir Solumasın' Diye Yola Çıktık

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Samsun halkının dertleriyle dertlendiklerini vurgulayarak, “Samsun halkı artık ‘zehir solumasın’ diye yola çıktık” dedi.

Samsun Halkı 'Zehir Solumasın' Diye Yola Çıktık
21 Ocak 2024 - 14:52
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, dün akşam Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen yemek programına katılarak partililerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Öncü, “Samsun'un dertleriyle yıllardır dertlenen biri olarak bu sorunları çözmek için, Samsun’un ihtiyaçlarını karşılamak için yola çıktım. Samsun'un dertlerini biliyoruz. Çarşamba’nın dertlerini, sorunlarını ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu anlamda, bu sorunların çözümü noktasında elimizi taşın altına koyduk” dedi.
İl ve ilçe örgütleri ile birlikte kapı kapı gezerek herkesin elini sıkmaya gayret göstereceklerini söyleyen Cevat Öncü, “Bu enerjiyi hep birlikte tüm Samsun’a yayalım. Ulaşabildiğimiz her noktaya ulaşmaya gayret edelim. Biz Samsun'a hizmet etmek için yola çıktık. Çarşamba halkı artık ‘zehir solumasın’ diye yola çıktık. Çarşamba ovamız kirli sanayiyle ‘kirlenmesin’ diye yola çıktık. Samsun'a öncü olmaya geliyoruz” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum