Samsun Deva Partisi Örnek Alinacak Projelerine Devam Ediyor

“Hadi Sahile İnelim” “Bizimle 10.000 Adım Atmaya Ne Dersiniz?” Şeklinde Yürüyüş Çağrısında Bulundular. Yürüyüşünü Tamamlayanlara Birbirinden Güzel Hediyeler Verildi.

Samsun Deva Partisi Örnek Alinacak Projelerine Devam Ediyor
30 Haziran 2021 - 13:46
Demokrasi ve Atılım Partisi Samsun Teşkilatı, sosyal sorumluluk tadındaki faydalı projelerine devam ediyor. Daha önce sağlık için birbirinden değerli etkinliklere katılarak bir adım atan Deva Partisi, bu kez 10.000 adım attı.
Sağlıklı bir yaşam için yürüyüşün büyük faydaları oldugu herkes taraFınca bilinen bir gerçek.. Samsun Deva Partisi de vatandaşlarla bir başlangıç yaparak, bu faydalı rutini hayatlarına almalarına vesile olmak istediklerini iletti.
Yürüyüşe Denizevleri iskelesinden start verildi. Çobanlı iskElesine kadar yürüyen ekip oradan başlama noktasına tekrar dönüş yaptı. Yürüyüşünü tamamlayanlar ise onlarca hediyenin sahibi oldu. Etkinliğe katılanlar yorulmuş olsalar da keyifli görüntüleri ile dikkat çektiler. Katılımcılar, “Aslında her gün mutlaka yapılması gerekiyor, bunu rutin olarak yapabilsek bu derece yorulmazdık” şeklinde yorumlar yaptılar.
Samsun Deva Partisi Sağlık Politikaları ve Kadın Politikaları Başkanlığının her aşaması ile ilgilendiği etkinlikte bir spor eğitmeni ve bir de diyetisyen, yürüyen ekibe eşlik etti. Uzman kişiler; yürüyüşün uykusuzluğu azalttığı, sindirimi kolaylaştırdığı, kan basıncını düzenlediği, yorgunluk hissini engellediğini, solunum kapasitesini artırdığı, kemiklerin sertleşmesini ve kuvvetlenmesini sağladığı ve vücuda doğal keyif verici hormonların (endorfin) salınımı sağladığı gibi birçok faydasını aktardılar.
İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk’ün de bizzat katıldığı ve katılımcılarla birlikte yürüdüğü etkinlikte, yürüyüşünü önce tamamlayan ilk 20 kişiye hediyeleri il başkanınca takdim edildi.
Katılımcılar; ilk defa bir siyasi partinin böyle bir etkinlik yaptığını gördüklerini ve şaşırdıklarını ifade ettiler. Siyasi partilerin vatandaşların her anlamda iyiliklerini düşünerek, faydalı şeylere teşvik edilmeleri misyonunu yüklemeleri gerektiğini, ülkenin ancak böyle daha iyi yerlere gelebileceği yorumlarını yaptılar.
Samsun Deva Partisi Gençlik çalışmaları da rutin olarak gönüllüler ile halı saha maçları organize ediyor. İsteyen herkesin katılabileceğini ileten yetkililer, spora teşvik eden etkinliklere devam edeceklerini duyurdu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum