Samsun'da Yeni Bir Çalışmayı Gençler ve Kadınlarımızla Başlatıyoruz...

İlkadım ilçemiz başta olmak üzere Samsun’da partimizi ve projelerimizi her mahallede ve sokakta anlatacağız.

Samsun'da Yeni Bir Çalışmayı Gençler ve Kadınlarımızla Başlatıyoruz...
25 Ekim 2022 - 20:40
Bugün kadın komisyonu ve mavi gençlik komisyonu olarak Samsunda yeni bir çalışmayı birlikte başlatıyoruz. Memleket Partisi İlkadım ilçe başkanlığı görevine getirildiğim günden itibaren hızlı bir örgütlenme çalışmasını başlatmış bulunuyoruz. Bu çalışmalarımızı ilk önce İlkadım ilçemizde beş gün boyunca Mecidiye ve İstiklal caddesinde MAVİ Gençlik ve Kadın komisyonumuz ile birlikte stantlar açarak başlattık. Bundan sonraki süreçte ise, yine çeşitli etkinlik ve çalışmalarımızla sahada olacağız.
Amacımız; Samsun’da gençlerimizle birlikte, kadınlarımızla birlikte, bu ülkenin geleceğinde yepyeni bir umudu büyüterek, iktidara taşımak ve ilkeli dürüst siyaset yapmak. Memleket Partisi iktidarı için, ben de varım diyen Samsunlu hemşehrilerimizle birlikte olmak. Bütün gençlerimizi, kadınlarımızı ve tüzük ve programımızı, projelerimizi benimseyen bütün Samsunluları Memleket Partisine üyeliğe davet ediyorum.
Çocuklarımızın ve Gençlerimizin Geleceği İçin, Birlikte Olalım
Gelin gençlerimizin geleceği için, işsizlik sorununa çözüm için, yeniden üreten bir Türkiye için; içeride ve dışarıda memleketimizi, birinci sınıf demokrasinin yaşandığı ülke konumuna getirelim.  Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında ülkemizi hak ettiği uygar devletler seviyesine çıkaracak projelerimizle hep birlikte Memleket Partisinde buluşalım.
Memleket partisinin tüzük ve programlarında belirtildiği gibi, hiçbir üyemizin emeği boşa gitmeyecektir. Partimize üye olan her gencimiz, her yurttaşımız Genel başkanımız dâhil, Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeliğinden, Belediye başkanlığına kadar seçme ve seçilme hakkına sahip olacaktır. Üyelerimizin katıldığı seçimlerle bütün adaylarımızı belirleyeceğiz. Genel başkanımız, Sayın Muharrem İnce’nin de ifade ettiği gibi bu anlamda Türkiye’nin en demokratik tüzüğüne sahip partisiyiz.
Ülkemizde yaşanan bütün sorunlara çözüm için, çıktığımız bu iktidar yürüyüşünde; Türkiye’nin birçok büyükşehrine göre, çok önemli bir konumda olan Samsun yerel basını ile her zaman iletişim halinde ve birlikte çalışmak istiyoruz. Bu bağlamda bizlerin sesini kamuoyuna duyuran, zor koşullar altında görev yapan basın kurumları ve basınımızın fedakarca çalışan değerli mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum.
Memleket Partisi olarak; kadın komisyonlarımızla, MAVİ Gençlik komisyonlarımızla birlikte, bütün Samsunlu hemşehrilerimizle birlikte, 85 milyon yurttaşımızla birlikte, bu düzeni değiştireceğiz. Geleceğimizi geri alacağız.    

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum