Samsun'da GENÇLİG Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği 2024 Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi, 81 ilde gençlerin heyecan dolu mücadelesine sahne oldu.

Samsun'da GENÇLİG Sona Erdi
14 Mart 2024 - 10:35
Samsun’da Futbol, masa tenisi, okçuluk ve 3x3 basketbol branşlarında gerçekleşen ligde şampiyonluk için kıyasıya rekabet yaşandı
4 Branşta Mücadele Ettiler
Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenen 2024 Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi (GENÇLİG), 81 ilde heyecan dolu müsabakalara sahne oldu. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından ilimizde organize edilen futbol, masa tenisi, geleneksel okçuluk ve 3x3 basketbol branşlarında yapılan ligde gençlik merkezleri şampiyon olmak için mücadele etti. Çekişmeli geçen karşılaşmalar sonunda dereceye giren takım ve sporculara ödülleri takdim edildi.
Sporun Birleştirici Gücü Gözler Önüne Serildi
Futbol, masa tenisi ve 3x3 basketbolda dereceye giren takım ve sporcular Trabzon’da düzenlenecek olan bölge şampiyonasına katılacak. Geleneksel okçulukta dereceye giren sporcular ise Türkiye şampiyonasında mücadelesini sürdürecek. Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi, gençler arasında sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Gençlerin yeteneklerini sergiledikleri, dostluk ve rekabetin buluştuğu bu organizasyon, geleceğin sporcularını ve liderlerini yetiştirmek adına önemli bir platform sağlıyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum