Samsun'da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına Katıldı.

Samsun'da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlanıyor
28 Ekim 2023 - 17:08
Samsun'da coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bir dizi etkinlikle taçlandı. MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenlenen kutlamalara katılarak, şehitleri anmak amacıyla Kıranköy Mezarlığı ve Asri Mezarlık içindeki Şehitlikleri ziyaret etti.

Kutlamalar, Onur Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunumu ve Türk bayrağıyla gerçekleştirilen Cumhuriyet Yürüyüşü ile başladı. Öğrenciler tarafından 1919 metre uzunluğundaki Türk bayrağı açıldı.
Yürüyüş, Onur Anıtı'ndan başlayarak Lise ve İstiklal caddelerinden geçerek Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Katılımcılar, coşkulu bir atmosferde çeşitli marşlar seslendirirken, bayraklarını gururla taşıdılar.
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu vatandaşlarla birlikte paylaştı. Yürüyüş sonrasında Başkan Mucur ve beraberindekiler, vatanları uğruna şehit düşenleri anmak amacıyla Kıranköy Mezarlığı ve Asri Mezarlık içindeki Şehitlikleri ziyaret etti. Burada dualar edilerek, şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı.
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, "Cumhuriyet Bayramı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde büyük gurur yaşadığı, bağımsızlığımızı taçlandırdığımız önemli bir gün. Bugün burada, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutluyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum