SAMSUN BİR BAŞPEHLİVAN DAHA KAZANDI

655

SAMSUN BİR BAŞPEHLİVAN DAHA KAZANDI
02 Ağustos 2016 - 15:27
7- Boş kalıp haber655. tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başaltında başpehlivan olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor sporcusu Kemal Şahin ile Antrenörü Bayram Ertan, İşadamı Metin Çalışkan’ı ziyaret etti. Çalışkan, “Samsunlu pehlivanlar bizim için büyük değer. Her zaman güreşin yanında olacağım” dedi.
ÇALIŞKAN’I OFİSİNDE ZİYARET ETTİLER
655. tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başaltında başpehlivan olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor sporcusu Kemal Şahin elde ettiği başarı önümüzdeki yıllarda altın kemer için umut verdi. Şahin ile Antrenörü Bayram Ertan, kendilerine her konuda destek veren İşadamı Metin Çalışkan’ı ofisinde ziyaret etti. Çalışkan, “10 yıldır Samsun güreş tertip komitesinde görevde bulundum. Bu görev süresi içerisinde Samsun bölgesi pehlivanlarının yanında oldum. Aynı zamanda 6 yıl Samsun Büyükşehir Belediyesi gönüllü Güreş Genel Koordinatörlüğünü yaptım. Bu süre içerisinde sporcumuz Fatih Atlı ve antrenörümüz Bayram Ertan’ın desteği ile 2014 Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde altın kemer aldık” dedi.
2ALTIN KEMER BEKLİYORUM
Çalışkan, “Bayram Ertan hocamızın nezaretinde bir ekibimiz vardı. Diğer boylarda Kemal Şahin diye bir pehlivanımız vardı. Şükürler olsun 2016 Kırkpınar Güreşleri’nde başaltında başpehlivan oldu. Samsun yeni bir başpehlivan daha kazandı. Dolayısıyla antrenörümüz Bayram Ertan ve Başpehlivanımız Kemal Şahin, beni ziyaret ettiler. Ben de kendilerini tebrik ediyorum. Kemal Şahin’i ödüllendirip onurlandırmak istiyorum. Ayrıca Kemal Şahin’den Kırkpınar’da altın kemer bekliyorum. Kendisinde o yetenek var. Antrenörümüz Bayram Ertan da kendisine teknik konuda gerekli eğitimi veriyor. Şuna inanıyorum bu pehlivanlar bizim için çok büyük bir değer. Ben her zaman yanlarında olacağım. Bizim gururlarımız. İnşallah Metin Çalışkan olarak her zaman güreş camiasının yanındayım. Antrenör Bayram Ertan’ı da Samsun bölgesinden başarılı güreşçiler çıkardığı için tebrik ediyorum” diye konuştu.
1DAHA DA GÜÇLÜ OLDULAR
Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcusu ve antrenörü Bayram Ertan’ın öğrencisi Kemal Şahin 655. tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde başaltında final yaparak başpehlivan olmuştur. Kariyerinde 2013 yılında büyük orta şampiyonluğu da bulunan Kemal Şahin'den antrenörü Bayram Ertan çok ümitli. Bir diğer öğrencisi olan fatih Atlı Kırkpınar’da altın kemer mücadelesinde artık rakipleri karsısına çok daha güçlü olarak çıkacak. Bu zorlu mücadeleye büyük ortada güreşen Yücel Yazıcı da en kısa zamanda başa çıkıp ekibi daha da güçlendirmek için elinden gelen mücadeleyi yapmak istiyor. Bayram Ertan ve ekibi hazırlıklara başladıklarını ve 2017’de Kırkpınar’ın en iddialı isimleri olacaklarını belirttiler. Bu bağlamda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Nihat Soğuk’a, Anakentspor Kulüp Başkanı Kadir Koçak’a ve İşadamı Metin Çalışkan’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini söylediler.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum