SAMSUN AMATÖRÜ ÇAMURA PATTI!...

Samsun Amatör liglerinde takımlar sahaya çıkmak için çamur tarlasından geçiyor

SAMSUN AMATÖRÜ ÇAMURA PATTI!...
01 Mayıs 2019 - 03:45
Samsun Amatör liglerinde takımlar sahaya çıkmak için çamur tarlasından geçiyor. Devletin üvey evladı olan Amatörler şimdi çamurla savaşıyor.
Eski 19 Mayıs Stadyumu yanında bulunan amatör maç oynanan sahalar çamur bataklığına döndü.
Amatör takımların yetkilileri yaptıkları açıklamalarda; Eski Samsunspor’un stadı olan 19 Mayıs yerle bir edildi. Millet Bahçesi çalışmalarına başlanıldığı yerde daha önce 3 adet amatör maçların oynandığı sahalar vardı. Şimdilerde tek bir saha kalmış. Bu sahada da takımlar maç yapmak için çamur deryasında geçerek sahaya ulaşabiliyorlar. Hele küçük çocuklar için tam anlamıyla sakatlanma yeri oldu. Sporcular ve de taraftarlar sahaya ulaşabilmek için kazılan hendeklerden atlayarak sahaya ulaşabiliyorlar.
Yetkililerin bu vurdumduymaz tavırları Amatör spor takımlarını illallah dedirtti. Sporcu ve kulüp idarecileri sözlerine şöyle devam etti; Böyle bir rezillik olmaz. Bizler buraya spor yapmaya geliyoruz. Hendek atlamaya gelmiyoruz. Buraların halini hiçbir yetkili görmüyor mu? O zaman bizim maçlarımızı ertelesinler veya başka yerlere alsınlar maçları. Bizler bu mücadele sonunda sporcularımızdan sakatlananlar oluyor. Sporcularımız hendeklerden atlıyor, ayakları kırılsa ne yaparız. Birileri bu durumu dur desin. Bu çocukların iyi sahalarda spor yapma hakları yok mu? diyerek sözlerini tamamladılar.
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum