Samsun AGD'den Muhteşem Bir Program Daha!

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi Ortaokul öğrencileri için başlattığı “Kâşif Grupları iftarda Buluşuyor“ programı 17 farklı ilçede muhteşem bir atmosferde gerçekleştiriliyor.

Samsun AGD'den Muhteşem Bir Program Daha!
19 Nisan 2022 - 15:15 - Güncelleme: 20 Nisan 2022 - 00:39
Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şube Başkanı Şenol ALTUN şunları söyledi:
Yarım asırdır özünde sevgi gönlünde kardeşlik duygularını ilmek ilmek işleyen Anadolu Gençlik, sevgi ve kardeşliğin teminatı olan programları gerçekleştirmeye devam ediyor.
Hayır sahiplerini iftar programları vesilesiyle 33 farklı ülkeden üniversite öğrencisi barındıran Çınar öğrenci yurdunda ağırlarken diğer taraftan ise 4 farklı proje ile 17 ilçede programlar organize ediyor. Diğer taraftan Üniversite öğrencilerimizi evlerimizde konuk ederek, gurbette iftar açmanın tadını ev sıcaklığı ile yaşamlarını sağlıyoruz.
 Mart ve Nisan ayında Ortaokul öğrencilerimiz için 4 önemli proje ortaya koyduk. Bunlardan ilki Çanakkale Zaferinin 107.yılı münasebetiyle “250 Bin şehide 250 Bin fidan Programı”….
Farklı ilçelerimizde ortaokul öğrencilerimiz ile velilerin iştiraki ile bu programı icra ettik, ediyoruz.

İkinci önemli projemiz ise “Zamansız ve Mekânsız Okuma etkinliği”…Farkındalık oluşturma adına çocuklarımızda kendilerini rahat hissettikleri her ortamda okuyabileceklerini ortaya koyan bir çalışma oldu.
Üçüncü önemli Projemiz ise Ramazan ayının Rahmet ve Bereketiyle Ortaokul öğrencilerimizde Oruç ibadetinin teşviki ve oruç tutmanın ödülü olan koyacak
Baba Oğul iftarda Programı...

Kâşif gruplarımız “Baba Oğul iftarda Buluşuyor” programı coşkulu bir atmosferde arkadaşları ile aynı ortamı paylaşmanın mutluluğu ile ramazan ayının huzur ve saadetini yaşıyorlar.
Bu güzide çalışmaların Aziz milletimizde karşılık bulması teşkilatlarımızı ziyadesiyle mutlu ediyor… iyi ki varsın AGD sözüyle taçlandırıyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum