Samsun'a İstihdam Sağlayan Kim Varsa Destek Olacağız

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Öncel, Samsun'da iş dünyası liderlerini ziyaret ederek istihdam ve ekonomik büyüme konularında destek sözü verdi.

Samsun'a İstihdam Sağlayan Kim Varsa Destek Olacağız
13 Aralık 2023 - 17:42
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Öncel, Samsun'da gerçekleştirdiği seçim ziyaretleri kapsamında, şehrin istihdamına katkı sağlayan önemli isimlere destek sözü verdi. Ziyaretlerinden biri, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yeşilyurt'a yapıldı. Öncel, ekonomiye ve istihdama olumlu etkileriyle öne çıkan firmalara verdiği önemi vurgulayarak, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yeşilyurt'u ziyaret etti. Bu ziyaret, şehrin ekonomik kalkınmasına yönelik iş birliklerinin önemini ortaya koydu.
İş Birliği Olanakları Değerlendirildi
Öncel'in ziyaret rotası, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ve Samsun’da bulunan Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman ile devam etti. Bu ziyaretlerin amacı, şehirdeki ticaretin ve ekonominin lokomotifi olan ticaret borsalarının liderleriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmak ve iş birliği olanaklarını değerlendirmekti. Öncel, her iki başkanın misafirperverliğine ve kendisine yönelik güzel temennilerine teşekkür etti.
İş Dünyası İle İş Birliği SözüÖzellikle Samsun'un istihdam potansiyeline vurgu yaparak, iş dünyasındaki öncü isimlerle iş birliği yapma sözü veren Öncel, seçilmesi durumunda şehrin ekonomik büyümesine katkı sağlayacak adımlar atmayı hedeflediğini belirtti. Bu çerçevede, yerel işletmelerin ve şirketlerin büyümesine destek olmayı, yeni istihdam olanakları yaratmayı ve ekonomik sürdürülebilirliği güçlendirmeyi amaçlayan bir strateji izleyeceğini ifade etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum