Samsun 100. Yıl Platformu'ndan Açıklama!...

Samsun 100. Yıl Platformu Sözcüsü Dr. Işık Özkefeli yaptığı açıklamada; Bizler, Atatürk İlke ve İnkılâplarının ve Cumhuriyetin tüm kazanımlarının yılmaz bekçileri olarak, Samsun’da, her alanda çalışmalarını sürdüren yaklaşık Elli Demokratik Kitle Örgütü, Meslek Odaları, Emek Örgütleri, dernek ve sendikalar bir araya geldik.

Samsun 100. Yıl Platformu'ndan Açıklama!...
12 Nisan 2023 - 00:37
Ürettiğimiz sanatsal, kültürel, ekonomik ve sportif değerlerden örnekler sergileyebileceğimiz ve bu anlamda da kentimizi bütün dünyaya tanıtabileceğimiz türlü etkinlikler ve yarışmalar tasarladık. Hiçbir kamu ya da özel kuruluştan hiç bir parasal destek istemedik. Biz Halkız, Üreten ve Yaratan Biziz. Cumhuriyetimizin 100. Yılını, Kurucu Önderimizin Bizlere Olan İnancına Yakışır Şekilde, Cumhuriyetimizi Tüm Kazanımları İle İlelebet Yaşatmak Kararlılığını İfade Ederek Karşılamak İçin Samsun 100. Yıl Platformunu Kurduk ve çalışmaya başladık.
Cumhuriyetin bir fazilet olduğunu bilerek, umudumuzu yitirmeden, Atatürk’ün başlattığı Çağdaş ve aydınlık Türkiye yaratmak ideali yolunda, İlke ve Devrimlerinin Işığında hiç durmadan yürüyeceğimize AND içiyoruz. Cumhuriyetimizi 1923'ten sonsuza, bizi hep yücelterek, aydınlığa, çağdaşlığa taşımanın onurlu adı olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkiye Cumhuriyetinin Kurucularının manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz.  Ruhları şad olsun.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum