Şampiyonluk Kupası Kabirlerine Getirilerek Dua Edildi

Yılport Samsunspor, Şampiyonluk kupasını, vefat eden başkanlar, yöneticiler ve takıma gönül vermiş taraftarların kabirlerine getirilerek dua edildi.

Şampiyonluk Kupası Kabirlerine Getirilerek Dua Edildi
10 Mayıs 2023 - 20:42 - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 - 21:02
 07 Mayıs Pazar günü görkemli bir törenle Şampiyonluk Kupa’sını alan Yılport Samsunspor, Yılport Samsunspor A. Ş. Başkanı Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Müdür ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, futbolcular ve taraftarlar ile birlikte şampiyonluk kupasını vefat eden başkanlar, yöneticiler ve taraftarların kabirlerine götürüldü.
İlk olarak Kıranköy mezarlığına giden heyet, burada Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın babası Garip Yıldırım ve kardeşi Mehmet Yıldırım, Başkan Vekili Mustafa Kemal Erkanat ve eski yöneticilerinden Ali Alanyurt ile Recep Hun, takım otobüsünün şoförü Asım Özkan ve taraftardan Osman Volkan Bingül’ün mezarları ziyaret edildi.
Ardından Derecik mezarlığına gidilerek, Efe Aksakal, Çatalarmut Mezarlığında ise Rukiye Yılmaz (Şirin Ana) ziyaret edildi.
Öğleden sonraki programda, Asri mezarlıktaki eski başkanlardan Fehmi Sağlamer, Fevzi Tombuloğlu, Arslan Çınar, Emin Kar ile eski yöneticilerden İhsan Kalkavan, Tarık Kaptan, Tarık Darende ve Yüksel Özan’ın kabirleri ziyaret edildi. Son olarak Dikbıyık mezarlığında Mehmet Soykan ve Çarşamba Göğceli mezarlığındaki eski başkanlardan Hasbi Menteşoğlu, Bülent Semizoğlu ve taraftardan Emre Uyanıkoğlu’nun kabirleri ziyaret edilerek dualar edildi.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum