SAMGİAD'da Görev Dağılımı Yapıldı

Samsun Genç İş İnsanları Derneği'nde (SAMGİAD) gerçekleşen olağan genel kurulun ardından oluşan yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

SAMGİAD'da Görev Dağılımı Yapıldı
16 Kasım 2023 - 11:34
SAMGİAD’ın 5 Kasım'da gerçekleşen olağan genel kurulunun ardından yönetim kurulu ilk toplantısını dernek çalışma ofisinde gerçekleştirdi. Başkan Aytekin Demir'in başkanlığında gerçekleşen toplantıda yönetim kurulu arasında görev dağılımı yapıldı.
Toplantıda konuşan Başkan Demir, seçimli bir genel kurul yaşadıklarını hatırlatarak, ''3 adayla başladığımız genel kurul sürecinde yönetim listesi oluşturamayan Muhammet Kaya'nın adaylıktan çekilip, Buğra Çolak'ın listesine girmesiyle iki adaylı bir seçim yaşadık. Seçim sürecinde ilkeli ve motivasyonu yüksek bir şekilde çalışmamızı tamamladık. Sonuç olarak üyelerimizin desteği ile ben ve ekibim yeni dönem yönetim kurulu olarak seçildik'' dedi.

'Gelecek Biziz' sloganı ışığında çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Aytekin Demir, ''15 yıllık geçmişi olan derneğimiz Samsun'un en etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olarak misyon ve vizyonu doğrultusunda yürümeye devam edecektir. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla Onur Öztekin başkanımızdan aldığımız bayrağı daha ileriye daha güçlü bir şekilde taşımak için çalışacağız. Genel kurulda bize güvenen üyelerimize teşekkür ediyorum. Onların güvenini boşa çıkartmayarak üyelerimiz, şehrimiz ve ülkemiz için adına faydalı işler yapmaya gayret edeceğiz'' diye konuştu.
Aytekin Demir'in başkanlığındaki yeni yönetim kurulu görev dağılımı ise şöyle oluştu; ''Başkanvekili Mustafa Kar, Başkan Yardımcıları Emre Yılmaz ve Talat Gevez, Genel Sekreter Hilal Beytekin ve Sayman Bülent Cantaş''

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum