SALIPAZARI'NDA SAMSUNSPOR RÜZGÂRI ESTİ

Salıpazarı İlçesinde düzenlenen Futbol Dostluk Turnuvası Finaline müsabakasına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam'ın daveti ile Samsunspor Yönetim Kurulunun yanı sıra Yardımcı Antrenö

SALIPAZARI'NDA SAMSUNSPOR RÜZGÂRI ESTİ
10 Ekim 2015 - 18:59
Salıpazarı İlçesinde düzenlenen Futbol Dostluk Turnuvası Finaline müsabakasına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam'ın daveti ile Samsunspor Yönetim Kurulunun yanı sıra Yardımcı Antrenör ve futbolcuları katıldı.
SAMSUNSPOR’A ŞİLT TAKTİM ETTİLER

Samsunspor Yönetim Kurulun Üyelerinden Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Taraftardan Sorumlu Fazıl Abdik, Kulüp Müdürü Metin Koçer, Yardımcı Antrenör Kenan Yelek, Kaleci Antrenörü Yunus Şenocak, İdari Menejer Nedim Öztürk ile futbolculardan Famoussa Konei, Ousmane N’diaye, Alperen Pak, Burhan Arman katılarak kısa bir gösteri yaptılar. Kırmızı-beyazlı- siyahlı ekibin yöneticileri ile antrenörüne ve futbolcularına Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak ve Belediye Başkanı Halil Akgül tarafından Salıpazarı Hatırası şiltleri takdim edildi.
KAYMAKAM VE BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

[gallery ids="35913,35914,35915"]

Samsunsporlu antrenör ve futbolculara büyük ilgi olurken özellikle yabancı futbolcular Konei ve N’diaye ilgiden büyük mutluluk ve moral buldular. Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak ve Belediye Başkanı Halil Akgül Samsunsporlu yönetici, antrenör ve futbolculara teşekkür ettiler. Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam ilçede bu tür faaliyetlerle halkı sporun coşkusunu yaşamaya ve içerisine çekmeye çalıştıklarını belirtti.

Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum